Recruitment software van OTYS

Werving & Selectie Software

Al meer dan 15 jaar levert OTYS software voor werving & selectie bureaus. Intercedenten kunnen met OTYS beschikken over een uiteenlopend aanbod van unieke functionaliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een werken-bij website, een overzichtelijke database of een uitgebreide kandidaten-, vacature- en matchmodule.

Recruitment Marketing: Optimale vindbaarheid

Het is belangrijk dat u en uw vacatures goed vindbaar zijn. Uw vacatures moeten opvallen en u moet zich onderscheiden van de rest. OTYS kan u hierbij helpen door het realiseren van een aantrekkelijke en SEO-geoptimaliseerde website. Daarnaast bieden wij blog-, event-, nieuws- en mailing modules, waarmee u uw doelgroep optimaal kan bereiken en betrokken houdt.

Realtime overzicht van Sales en Leads funnels

Uiteraard streeft u ernaar om uw omzetdoelstellingen te halen. Hierbij is het van belang om op elk moment van de dag overal ter wereld real-time data over uw commerciële prestaties te kunnen inzien. Met de software van OTYS krijgt u inzicht in de leads, sales, activiteiten en omzetprognoses die uzelf of uw medewerkers hebben gescoord.

Tijdsbesparing in Selectie en Match

Uw tijd is kostbaar. En dus wenst u die optimaal te benutten. OTYS zorgt daarom voor het efficiënter maken van uw processen. Denk hierbij aan het standaardiseren en automatiseren van uw processen, zodat u bijvoorbeeld documenten met één klik kan instellen en versturen. Ook kunt u met de unieke Actonomy Zoektechnologie CV’s en externe bronnen doorzoeken op specifieke criteria, zodat u snel en eenvoudig de juiste kandidaten vindt. Hierdoor houdt u tijd over voor andere zaken!

Klanten binden en optimaal bedienen

OTYS kan u helpen om uw klanten te betrekken, aan u te binden en duurzame klantrelaties te creëren. Zo kunt u met de reporting tools klanten visueel inzicht geven in de acties die u voor ze onderneemt. Ook kunt u een multisite of actiepagina inzetten wanneer u een specifieke klantactie heeft. Of realiseer een wervingswebsite voor uw klant. Zelfs het volledige Recruitment Process Outsourcing (RPO) is met uw OTYS platform een kwestie van Plug- en Play.

Ondersteuning in uw groei: Schaalbaarheid

Met alle mogelijkheden die OTYS biedt, zal uw klantbestand, database en potentieel enorm kunnen groeien en kunt u onbeperkt doorgroeien. Bovendien houdt u tijd over voor andere werkzaamheden. Van starter tot multinational: wij helpen graag uw groeipotentieel te benutten. OTYS bedient klanten van 1 tot 1000 medewerkers. Met kandidaten en vacatures van 100 tot 1.000.000 stuks.
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

OTYS gaat graag samenwerking met u aan.

Wij zullen zorgen voor een optimaal werkproces en betere vindbaarheid van uw vacatures, zodat u betere kandidaten kan voorstellen!

 

Neem contact op

Spring Talents


Meerdere multisites en specifiek maatwerk geven Spring een unieke propositie en daarmee een voorsprong in de markt.

Bekijk Spring Talents
HRC International

 

 

Internationale website gericht op specifieke hospitality doelgroep

 

Bekijk HRC International

 

Copyright 2019 © OTYS Belgium   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Plan Demo   |  Privacy Statement
Keep in touch