Let's get in touch

Let's get in touch

Voor Corporate recruitment

Als corporate recruiter werk je de hele dag met mensen. Van het vinden van onvindbare kandidaten, communicatie met lijnmanagers, het voeren van sollicitatiegesprekken tot het aannemen van de juiste persoon voor jullie organisatie. Dat recruitment mensenwerk is mag duidelijk zijn. Een groot deel van je werkzaamheden speelt zich echter achter een scherm af. Dat deel van je werk kan de corporate recruitment software van OTYS een stuk makkelijker maken.

Hoe helpt OTYS?

Bedrijven die vaak, veel verschillende sollicitatieprocedures en vacatures hebben lopen kunnen heel veel baat hebben bij OTYS. OTYS biedt een alles-in-één oplossing waarbij het platform voor zowel de voorzijde als de achterzijde van jouw proces ingezet kan worden. Dat heet: OTYS maakt recruitment software én werkenbij-websites. Die op alle mogelijke manieren aan elkaar gekoppeld zijn. Op deze manier beheers jij je vacatures en kandidaten in één systeem en heb je de informatie die jij online wil publiceren met één druk op de knop gepubliceerd. Daarnaast biedt OTYS verschillende oplossingen voor lijnmanagers en kandidaten. 

Geautomatiseerde administratie

OTYS kent het corporate recruitmentproces door en door. Wij weten dat de dagelijkse werkzaamheden van een recruiter soms teveel bestaan uit administratieve taken. Met een systeem als OTYS neem je deze handelingen weg omdat deze veelal geautomatiseerd kunnen worden. Wat dacht je van een online CV-presentatie aan lijnmanagers en de automatische dossiervorming? Ook het kunnen parsen van CV’s én vacatures is cruciaal voor het uit handen nemen van administratieve ongemakken.

Kandidaten, kandidaten & kandidaten

All about zichtbaarheid. Ingebouwde koppelingen met multiposters, jobboards en andere kanalen maken dat vacatures verspreiden via OTYS een eitje is. Ook zet OTYS volop in op online marketing en met het bouwen van jouw website hebben wij genoeg expertise in huis om jou te adviseren op het gebied van SEO en online marketing. Daarbij kijken we niet alleen naar hoe jouw website eruit ziet maar voornamelijk naar de candidate experience op jouw website: hoe ervaart een kandidaat jouw proces?

Inzichtelijkheid en sturing

Optimaliseren en innoveren. Door gebruik te maken van één pakket waarin administratieve taken als mail, agenda en taken samenkomen met strategische keuzes op het gebied van aantrekken en selectie van kandidaten kan er bewust geoptimaliseerd worden. OTYS biedt genoeg mogelijkheden om werkprocessen inzichtelijk te maken, resultaten en KPI’s te monitoringen en samen te werken op een agile wijze. 

Features in OTYS Go!Waar gebruik je OTYS voor?

OTYS Go! ondersteunt het gehele recruitmentproces. Van werving & selectie tot het plaatsen van kandidaten. Hieronder zie je een overzicht van verschillende functionaliteiten die jouw proces efficiënter en soepeler maken! 

FeaturesWerving & Sourcing

Het werven van kandidaten in OTYS Go! gaat sneller en efficiënter. Directe koppelingen met jouw recruitmentwebsite, het OTYS MultipostingFramework, diverse mulitpostingtools en vacaturebanken maakt het uitzetten en online vindbaar maken van een vacature simpeler dan ooit. Databases van kandidaten en vacatures zijn direct aan elkaar gekoppeld en matches kunnen zelfs geautomatiseerd gemaakt worden. Wat nog meer?

 • Uitzetten vacatures (ook in combinatie met partners)
 • Inzet sociale media
 • Recruitmentwebsite
 • Actief sourcen 
 • Matchen in jouw gekoppelde databases
 • Online vacature presentatie in eigen huisstijl

 

Lees meer

FeaturesSelectie & Procedure

OTYS Go! stelt je in staat om vliegensvlug CV's te beoordelen en je database te doorzoeken. Ook het maken van matches en shortlists is makkelijk gemaakt door verschillende features zoals Hunt & Select en Autoscore. Ook de verschillende zoekopties om te searchen in jouw database kunnen leiden tot verrassende resultaten. In de Procedure Module zie je in een oogopslag welke kandidaten zich in welke fase van het sollicitatieproces bevinden en wat de status is!

 • Kandidaten beheren o.a. door kandidatenportalen
 • Search jouw database 
 • Maak shortlists met behulp van Hunt & Select en Autoscore
 • Online CV presentatie in eigen huisstijl
 • Geïntegreerde videochat voor sollicaties mét opnamemogelijkheid.
 • Overzichtelijke Procedure Module & KanBanboards

 

Lees meer

FeaturesPlaatsingen

Maak met OTYS Go! het proces van aanvraag tot plaatsing en uiteindelijk facturatie snel en efficiënt. In de plaatsingenmodule koppel je bijvoorbeeld relatie, kandidaat en vacature aan elkaar, waarmee je tijd bespaart en een dubbele invoer voorkomt. Zoals je ziet is deze kant van OTYS goed in te zetten voor organisaties die zich bevinden in de flexbranche. Dus voor zowel uitzendbureaus als detacheerders. Elk met een eigen proces, wat uiteraard naar wens in te richten is. 

 • Standaarddocumenten, te koppelen aan workflows
 • Urenregistratie
 • Overzichten in de Plaatsingen Module
 • Facturatie in PDF en huisstijl
 • Planning Module
 • Kandidatenportaal, consultantsportaal en klantenportaal
   

Lees meer

Features Proces & Optimalisatie

Het recruitmentproces biedt aan alle kanten mogelijkheden op geoptimaliseerd te worden. Features als rapportages, dashboards en widgets die volledig naar wens in te richten zijn, maken het proces persoonlijk. Een geintegreerde mail- en agendamodule maken automatische dossiervorming en koppelingen tussen bijvoorbeeld kandidaten en relaties en agenda-items mogelijk, waardoor veel administratie binnen OTYS al geautomatiseerd is bij eerste gebruik. De takenmodule maakt het mogelijk om gestructureerd te werk te gaan, waarbij taken te koppelen zijn aan workflows waardoor takenlijsten automatisch gevuld worden bij het veranderen van bijvoorbeeld een kandidaatstatus.

 • Dashboards, raportages en details zijn volledig naar wens in te richten
 • Workflows, workflows, workflows. Maak jouw proces geautomatiseerd én geoptimaliseerd
 • De takenmodule maakt werkdruk, taakverdeling en jouw eigen to-do list inzichtelijk
 • Geintegreerde mail- en agendaoplossing maakt automatische dossiervorming mogelijk

 

Lees meer

Features Business & Marketing

Met OTYS krijg je grip op je business. OTYS biedt verschillende modules waarmee Sales & Marketing ondersteund worden. Denk hierbij aan een Sales Module die draait om leads en verschillende salesprocessen. Inclusief automatische dossiervorming. Ook de uitgebreide CRM Module, de Offerte en Documenten Module komen in het salesproces van pas. De mogelijkheden in de Rapportage Module bieden perspectief en sturing voor de toekomst. Op het gebied van Marketing ondersteunt OTYS met een o.a. Nieuwsbrieven Module, Blog Module en een uitgebreid CMS wat volledig gekoppeld is aan de verschillende databases van OTYS.

 • Houd overzicht op leads en herkomst in de Sales Module
 • Maak realtime rapportage afspraken, calls, offertes, omzet en meer
 • Geautomatiseerde offertetrajecten om tijd te besparen en je foutmarge te verkleinen
 • Activiteiten Module, monitor & analyseer activiteiten en opvolging

 

Lees meer

FeaturesIntegraties & Koppelingen

OTYS werkt standaard met integratiepartners Actonomy en Textkernel. Actonomy maakt de vele zoekmogelijkheden binnen OTYS mogelijk en Textkernel levert tooling om de CV's van jouw kandidaten en verschillende vacatureteksten eenvoudig te parsen en op te nemen in jouw database. Naast deze integratiepartners heeft OTYS een heel uitgebreid partner- en koppelingennetwerk waardoor het mogelijk is om verschillende pakketten aan elkaar te koppelen. Denk hierbij aan softwarepakketten als Exact, AFAS en Twinfield maar bijvoorbeeld ook mulitposters als In Goede Banen en Recruitment Technologies.

Voor het gehele partner- en koppelingenoverzicht van OTYS:

Klik hier 

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.