Recruitment software van OTYS

Branches

OTYS maakt recruitment software en websites voor uiteenlopende bedrijven. Of u nou bij een lokaal uitzendbureau werkt of bij een grote multinational; bij ons kunt u terecht voor een nieuwe website of een compleet software pakket.

Wij richten ons voornamelijk op werving & selectie, uitzenden & detachering, vacaturebanken en corporate recruitment, maar ook als u niet onder een van deze doelgroepen valt kunt u bij ons terecht. Aangezien onze software modulair is opgebouwd, kunt u gewoon zelf kiezen welke functionaliteiten u wél en niet nodig heeft.

Werving en Selectie

OTYS biedt talloze functionaliteiten voor Werving en Selectiebureaus. Onze software kan u helpen uw proces te vereenvoudigen, versnellen en verbeteren. Dit leidt niet alleen tot een aanzienlijke kwaliteitsverbetering, maar ook tot een enorme tijdsbesparing. Hierdoor houdt u tijd over voor andere werkzaamheden!

Lees meer

DETACHEREN EN UITZENDEN

Het aantal flexibele banen is de afgelopen tijd enorm gestegen. Dit brengt naast kansen voor detacheerders en uitzendbureaus ook vele uitdagingen met zich mee. Hoe zorgt u ervoor dat uw database up-to-date blijft? En hoe administreert u al die flexwerkers?

Lees meer

CORPORATE RECRUITMENT

OTYS heeft jarenlange ervaring met het realiseren van een optimaal werkproces. De OTYS software en website zijn geheel aan uw wensen aan te passen. Zo zorgen wij ervoor dat zowel uw site als de ondersteunende software perfect past bij de recruitment strategie die u voor ogen heeft.

Lees meer

VACATUREBANKEN

OTYS heeft veel ervaring met het inrichten en optimaliseren van vacaturebanken. Wij bieden unieke software aan die speciaal is ontwikkeld voor vacaturebanken. Zo kunnen wij zorgen voor een hogere vindbaarheid, geïntegreerde betalingsmogelijkheden en doorplaatsingsmogelijkheden, zodat OTYS klanten hun vacatures heel eenvoudig op uw vacaturebank kunnen plaatsen.

Lees meer

Adviesbureau? Executive search? Interim recruitment?

Valt uw bedrijf niet onder een van de genoemde doelgroepen? Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen. Bent u bijvoorbeeld werkzaam als interim recruiter, consultant of executive searcher? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij bespreken graag wat wij voor u kunnen doen.

Lees meer

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

OTYS gaat graag samenwerking met u aan.

Wij zullen zorgen voor een optimaal werkproces en betere vindbaarheid van uw vacatures, zodat u betere kandidaten kan voorstellen!

 

Neem contact op

Regiojobs kiest voor OTYS Recruiting Technology
Regiojobs.be
Vacaturebank

De vernieuwde site van Regiojobs.be. De eerste website in België waar men 'Polygoon' kan zoeken.  

Bekijk Regiojobs.be
Syncreon aan de slag met OTYS Recruitment Software
Staffing

Uitzend en rekrutering

Mooie one-page-website met fris design. 


Bekijk staffing.works

iSense gebruikt OTYS software voor detachering
Partena Ziekenfonds

Zorg-dienstverlener

Een mooie, strakke én frisse website. Met gedifferentieerd jobaanbod.

Bekijk Partena jobsite

Lampiris

Werken bij website - Energiesector

Corporate 'green'  design met respect voor de Lampiris corporate huisstijl.

Bekijk Lampiris jobs

Copyright 2019 © OTYS Belgium   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Plan Demo   |  Privacy Statement
Keep in touch