Recruitment software van OTYS

Software voor Vacaturebanken

OTYS biedt als enige in Nederland software aan die speciaal is ontwikkeld voor vacaturebanken. Dit doen wij met e-Commerce in gedachten, maar dan specifiek gericht op vraag- en aanbod op de arbeidsmarkt.

Wij begrijpen uw wens

Wij begrijpen exact uw wensen als het om vacaturebanken gaat. Vele vacaturebanken zijn u voor gegaan, en daarom heeft OTYS de kennis om ook de uwe in te richten. We gaan continu de dialoog aan met onze klanten en blijven innoveren om uw proces nog beter te ondersteunen.

Ondersteuning van uw business model

OTYS adviseert u in alle mogelijkheden ter ondersteuning van uw business model. Denk aan handvatten voor het neerzetten van een gratis vacaturebank als traffic generator, het aanbieden van betaalde vacatureplaatsingen en het genereren van inkomsten uit advertising of premium bedrijfsprofielen.

Online betalingsmogelijkheden

OTYS biedt u koppelingen met partijen als Ogone, Mollie of Easypay. Dit geeft uw bezoekers de mogelijkheid om direct te betalen. U heeft zelfs de mogelijkheid credits- of productpakketten aan te bieden. Maak uw betaalmodel laagdrempelig en wij zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken om het onderhoud van deze koppeling.

Direct veel traffic genereren

Een vacaturebank is pas doeltreffend als er voldoende vacatures op staan om publiek te trekken en genoeg publiek trekt om klanten te werven. Is dat ook voor u een kip-ei verhaal? Wij begrijpen dat u ergens moet beginnen. De OTYS vacaturebank technologie is standaard uitgerust met toegang tot de gehele OTYS community: met één klik kunnen alle OTYS klanten hun vacature doorplaatsen naar uw vacaturebank. Als vast onderdeel hiervan hebt u ook beschikking tot SEO optimalisatie en veel communicatie en wervingstools om uw vacatures doelgericht onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Ontsluit uw CV Database

Is uw businessmodel niet gericht op vacatures, maar op kandidaten? Met een speciale module van Otys bent u in staat uw CV database open te stellen en geanonimiseerd doorzoekbaar te maken. Zo verleidt u vele werkgevers tot inschrijven op uw CV database. Met tools als CV alerts houdt u uw bezoekers meer betrokken.
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

OTYS gaat graag samenwerking met u aan.

Wij zullen zorgen voor een optimaal werkproces en betere vindbaarheid van uw vacatures, zodat u betere kandidaten kan voorstellen!

 

Neem contact op

Regiojobs.be


De Belgische regionale vacaturebank van Persgroep heeft unieke polygone zoekopties om regionale vacatures optimaal onder de aandacht te brengen.

Bekijk Regiojobs.be

Automotive Vacaturebank

 

 

In de nichebranche Automotive, weet Automotive vacaturebank alle tools optimaal in te zetten om nieuwe klanten en werkzoekenden in de branche te bereiken.

Bekijk Automotive

Copyright 2019 © OTYS Belgium   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Plan Demo   |  Privacy Statement
Keep in touch