Recruitment software van OTYS

Selectietools

Met de selectietools van OTYS kunt u vliegensvlug CV’s beoordelen, uw database doorzoeken en matches maken. De tools optimaliseren het selectieproces en zorgen dat uw database actueel en up-to-date blijft. U kunt de kandidaat vervolgens zeer eenvoudig voorstellen aan de opdrachtgever of manager.

Kandidaten beheer

Al uw kandidaten in één overzichtelijke weergave. Dat kan met OTYS Kandidaat Manager. Deze module maakt het mogelijk om uitgebreide match-criteria toe te voegen bij iedere individuele kandidaat.

Uitgebreide dossier mogelijkheden
Het dossier van de kandidaat kan worden gevuld met documenten, e-mails en notities.

Actueel overzicht van kandidaat gegevens
Uw kandidaten hebben zelf de mogelijkheid om in te loggen en op afstand hun gegevens aan te passen.

Beschikbaarheid altijd up to date
Kandidaten kunnen zelf hun beschikbaarheid aanpassen, zodat u altijd een actueel overzicht heeft van actieve kandidaten.

Voorkom fraude
Om fraude met documenten, referenties en opleidingsgegevens te voorkomen kan onze CV Monitor worden geïmplementeerd.

Overal en altijd beschikbaar
De module is webbased en dus altijd beschikbaar. Ook kunt u onze app voor iPhone of Android downloaden, zodat u altijd en overal kan werken.

Matchen

De unieke matchingmodule binnen OTYS koppelt kandidaten en vacatures op basis van door u aangegeven criteria, trefwoorden of zelfs op capaciteiten en competenties. De matchcriteria voor zowel kandidaten en vacatures kunnen eenvoudig en eindeloos worden aangepast.

Actonomy Empowered Search
Door integratie van de Actonomy technologie in uw website kunnen kandidaten zoekresultaten eenvoudig verfijnen, zodat ze alleen nog maar functies vinden die zij ambiëren.

AutoMatch module
OTYS heeft samen met Actonomy de AutoMatch module ontwikkeld. Met dit unieke algoritme vindt uw systeem zelf razendsnel de meest optimale matches voor uw vacatures.

Procedures
Zie in één oogopslag welke kandidaten u in welke procedures en fases heeft zitten en wat de status is.

CV's voorstellen

Hoe u de kandidaat onder de aandacht brengt, kan hét verschil maken. OTYS helpt u een prachtige presentatie te maken van uw kandidaat, op Video, Online of met het Print CV.

Bespaar tijd en moeite
Met één druk op de knop kunnen opdrachtgevers of kandidaten aangeven of ze interesse hebben in het door uw verstuurde profiel of functie. Dit wordt automatisch verwerkt in uw database. Hiermee wint u tijd en bent u verzekerd van een accuraat systeem.

Video Recruitment
Met de Clooks video recruitment kunt u sollicitatiegesprekken op afstand voeren en op uw gemak terug kijken. Dit maakt internationale werving & selectie wel erg gemakkelijk en bespaart u en de kandidaat tijd en geld.

Vacatures in uw eigen huisstijl
Met onze modules kunt u zeer eenvoudig vacatures in uw huisstijl zetten en onder de aandacht brengen van kandidaten.

CV’s in uw huisstijl
Bij het voorstellen van een kandidaat is het belangrijk dat u de CV in uw huisstijl kan presenteren. OTYS heeft hiervoor mooi opgemaakte templates beschikbaar gesteld, die zorgen voor uniformiteit en duidelijke branding.

Standaard CV templates
Met het OTYS Print CV is het mogelijk om verschillende CV layouts te configureren, zoals een anoniem of commercieel CV.

Talentpool

Sommige kandidaten zijn interessant, maar kunt u niet direct plaatsen. Met de talentpool van OTYS kunt u contact blijven met kandidaten totdat de tijd rijp is. Dit bespaart u, de opdrachtgever en de kandidaten veel tijd! 

Overal en altijd beschikbaar
De module is webbased en dus altijd beschikbaar, zodat u altijd en overal kan werken.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

OTYS gaat graag samenwerking met u aan.

Wij zullen zorgen voor een optimaal werkproces en betere vindbaarheid van uw vacatures, zodat u betere kandidaten kan voorstellen!

 

Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Belgium   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Plan Demo   |  Privacy Statement
Keep in touch