Recruitment software van OTYS

Procesoptimalisatie

Volgt u de juiste strategie en waar kan u nog op verbeteren? Kom er achter door gebruik te maken van de uitgebreide OTYS rapportage- en procesoptimalisatiemogelijkheden. Zo weet u sneller wat het resultaat is van uw acties. Door middel van slim ingestelde workflows, standaard documenten en persoonlijke dashboards zorgt u voor efficiëntie. Waarna u de resultaten op uw KPI's meet met de rapportagetools. Want bijsturen kan pas, wanneer u inzicht heeft in uw processen en resultaten.

Rapportages

Overzicht, inzicht en analyse. Dat biedt OTYS u met de verschillende rapportage en procesoptimalisatie modules. Uw werkproces en dat van uw medewerkers moet optimaal zijn om tijdswinst te creëren.

Realtime dashboard
Houd realtime overzicht op uw KPI’s via persoonlijke en team dashboards.

Shared boards
Deel eenvoudig boards met collega’s of externe partijen.

PDF rapporten
Draai PDF rapporten voor een overzichtelijke momentopname.

Workflow beheer

Zorg voor een efficiënt werkproces. Laat het systeem voor u werken en automatiseer handelingen voor tijdswinst. Door standaard documenten en workflowacties benut u uw tijd en systeem optimaal.

Standaard documenten
Voer eenmalig standaard documenten zoals mails en contracten in, voeg mergefields toe en benut deze voortaan met één klik.

Statussen
Definieer statussen voor kandidaten, vacatures en procedurefasen. Ken acties toe aan deze statussen, waardoor handelingen geautomatiseerd worden.

Workflow acties
Standaard uitnodigingen, afwijzingen, statuswijziging en veel meer: richt deze flow eenmalig in en optimaliseer uw processen.

Notificaties
Zorg voor actieve opvolging door het instellen van notificaties.

Dashboard overzicht

Met de Boards biedt OTYS u optimale configuratie voor zowel persoonlijk overzicht als dat voor uw teams. Stel zelf boards samen door eenvoudig verschillende module widgets op in uw dashboard te slepen. U kunt deze delen met uw team, maar ook met de rest van de organisatie door middel van narrowcasting.

Narrowcasting
Toon uw dashboards eenvoudig op groot scherm en deel informatie met uw collega’s.

Customisatie
Pas dashboards qua inhoud en stijl eenvoudig aan naar uw wensen.

Widgets
Stel uw eigen dashboard samen door te kiezen welke module widgets u wilt tonen.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

OTYS gaat graag samenwerking met u aan.

Wij zullen zorgen voor een optimaal werkproces en betere vindbaarheid van uw vacatures, zodat u betere kandidaten kan voorstellen!

 

Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Belgium   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Plan Demo   |  Privacy Statement
Keep in touch