Let's get in touch

Let's get in touch

Spryng

Spryng levert wereldwijd SMS-services aan bedrijven en instellingen in alle denkbare sectoren. Met onze diensten kun je snel en veilig met je klanten en medewerkers communiceren. Zo optimaliseer je processen, bespaar je kosten en vergroot je de tevredenheid onder relaties en personeel. Simpel, met één SMS API.

Waar wordt zakelijke SMS voor gebruikt?

Als SMS provider levert Spryng snelle en veilige communicatieoplossingen voor de zakelijke markt. Denk bijvoorbeeld aan een SMS’je over het bezorgen van een bestelling, een afspraakherinnering van de dokter of een code per SMS om veilig in te loggen. Door relevante informatie op het juiste moment naar de juiste persoon te sturen maken wij processen effectiever, worden onnodige kosten voorkomen en de klanttevredenheid bevorderd. Wij werken zowel voor kleine organisatie als voor grote concerns, waar soms miljoenen SMS-berichten tegelijk moeten worden verstuurd (bulk SMS).

Contactinformatie

Website: https://www.spryng.nl/
Telefoon: +31 (0)20 770 3005
E-mail: info@spryng.nl

 

Onze klanten

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.