Let's get in touch

Let's get in touch

Solid Flex Solutions

De Solid groep helpt al meer dan 25 jaar organisaties creatiever, efficiënter en slimmer te werken, zodat zij de best mogelijke service kunnen verlenen aan hun klanten. We doen dit door data te stroomlijnen, processen schaalbaar te maken en deze te optimaliseren. Herhalend werk behoort tot het verleden en de foutgevoeligheid wordt sterk verminderd. Hierdoor heeft u meer grip op uw bedrijfsprocessen!

Ons pragmatische en innovatieve platform vormt de fundering voor ConnectYourFlex: hét "best of breed" koppelplatform voor de flexbranche. Het platform sluit zich naadloos aan op uw specifieke processen. Het is OWASP proof, beschikt over een uitgebreide AVG module en draait op de Microsoft Azure cloud.

ConnectYourFlex

ConnectYourFlex vormt een tussenlaag en zorgt ervoor dat softwarepakketten met elkaar kunnen lezen en schrijven. Met behulp van onze software verlopen uw informatiestromen naadloos richting inleners, leveranciers en uw interne applicaties. Hiervoor zijn geen dure maatwerkkoppelingen meer nodig. Een korte implementatietijd wordt gerealiseerd doordat onze consultants zelf de koppeling kunnen opzetten. De oplossing is schaalbaar en toekomstbestendig.

Ultieme flexibiliteit naar de buitenwereld, maar geüniformeerd en gestandaardiseerd voor uw interne bedrijfsprocessen. Het koppelen van uw OTYS omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig!

Afbeelding van de tussenlaag oplossing van Solid Flex Solutions

Contactdetails

Adres:
Planetenweg 5
2132HN Hoofddorp
Nederland

Contactinformatie
sales@solidonline.com
023-55 63 184

Ik wil meer informatie

Onze klanten

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.