Let's get in touch

Let's get in touch

NIXZ

NIXZ is een flexibele robot die je aanstuurt vanuit OTYS. Zo kan NIXZ bijvoorbeeld kandidaten vinden en benaderen via verschillende websites zoals LinkedIn, Indeed en Monsterboard.
Hi, ik ben Nixz, jouw persoonlijke robot assistent. Je kunt mij via OTYS allerlei klusjes voor jou laten doen. Zo zoek ik kandidaten op verschillende websites zoals LinkedIn, Indeed, MonsterBoard en Nationale Vacaturebank. Deze kandidaten zet ik netjes voor je in OTYS. Daarnaast kan ik vacatures ophalen van websites, klantportalen en een Vendor Management Systemen (VMS-en). En die direct voor je in OTYS zetten. Eigenlijk kan ik alles wat je mij leert, dus: hoe kan ik jou helpen?

Voordelen van NIXZ & OTYS:

  • Ik houd de website(s), portalen en VMS-en van je klant in de gaten en voer relevante nieuwe vacatures automatisch voor je op in OTYS. Hierdoor weet jij altijd als eerste of er iets speelt bij je klant en hoef je vacatures niet meer zelf over te typen.
  • Ik doe al het kandidaten zoekwerk voor je. Ik zoek op alle sites waarop jij denkt dat jouw geschikte kandidaat zit. Ik ben niet alleen actief op LinkedIn, maar ook op vacaturebanken zoals MonsterBoard, Nationale Vacaturebank, Indeed en werk.nl. Overal waar een CV is, kan ik voor je zoeken.
  • Vanuit een vacature in Otys kun je mij opdracht geven om op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. Ik vind ze online én koppel deze gevonden kandidaten automatisch aan de vacatures. Gerichte recruitment noem ik dat.
  • Ik kan véél meer dan enkel kandidaten zoeken. Ik kan ze bijvoorbeeld ook een berichtje sturen, met ze connecten op LinkedIn of hoi zeggen op de mail.
  • Ik ben volledig te beheren vanuit je OTYS omgeving. Maak een zoekopdracht binnen LinkedIn (of Monsterboard, of Nationale Vacaturebank, etc.), activeer deze in OTYS en ik ga op de achtergrond voor je aan de slag.

Wat zeggen klanten?

"Met de Nixz robot kunnen wij gemakkelijk diverse platformen afzoeken, zodat wij kunnen blijven doorgaan met de continue werving van productie functies. In combinatie met de Recruit Robin tool, die wij gebruiken voor het werven van hogere functies, krijgen wij diverse soorten kandidaten binnen. Door de combinatie met Recruit Robin en Nixz kunnen wij de gehele kandidatenmarkt afdekken en zo gemakkelijk de juiste kandidaten binnen slepen. - Maarten Beemer, DDD Personeel"

Contactinformatie

Adres: Binckhorstlaan 36
2516BE Den Haag
E-mail Nixz: helpdesk@nixz.io
Website: https://nixz.io/

Ik wil meer informatie

Onze klanten

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.