Let's get in touch

Let's get in touch

Mailchimp

Mailchimp is één van de grootste al dan niet het grootste marketing platform. Ideaal voor kleine bedrijven om hun e-mail marketing in te richten en gebruik te maken van marketing automations.
Mailchimp omschrijft zichzelf als het All-In-One Integrated Marketing Platform voor kleine bedrijven. Met Mailchimp stel je heel gemakkelijk mooie e-mails op, maak je verschillende verzendlijsten (Audience) en volg je al je kandidaten & relaties op.

OTYS heeft een koppeling met Mailchimp gerealiseerd om op een makkelijke manier al jouw verzendlijsten vanuit jouw OTYS systeem naar verzendlijsten in Mailchimp te sturen. Volg zo dus nog beter jouw kandidaten & relaties op. Stel Marketing Automations in, zodat je jouw ‘Audience’ altijd betrokken houdt.

Voordelen Mailchimp & OTYS:

  1. Near realtime uitwisseling van de belangrijkste NAW data van het OTYS systeem naar jouw gewenste Mailchimp lijst.
  2. Je hoeft enkel nog de verzendlijsten in OTYS te managen. Verwijder je een contact van een verzendlijst, dan zal deze ook in Mailchimp worden ‘uitgeschreven’.
  3. Slechts een eenmalige aansluit fee, waarbij een consultant de koppeling geheel voor je inricht.

Ik wil meer informatie

Onze klanten

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.