Let's get in touch

Let's get in touch

Joboti

In deze gespannen arbeidsmarkt, wil je uiteraard altijd bereikbaar zijn voor je kandidaten. Joboti bouwt slimme recruitment chatbots. Zo'n chatbot zorgt voor 24/7 bereikbaarheid en onze opdrachtgevers realiseren een hogere conversie en meer contactmomenten met kandidaten.
Joboti is vanaf nu ook volledig te koppelen aan je OTYS modules. Alle kandidaat-gegevens die de Joboti chatbot verzamelt, worden automatisch in OTYS opgeslagen. Verder kan de chatbot van Joboti ook gekoppeld worden aan de OTYS-kalender om bijvoorbeeld kandidaten de mogelijkheid te geven om via de chatbot een intake afspraak met een recruiter te plannen.
We vertellen je natuurlijk graag meer over alle voordelen en mogelijkheden van chatbots, Joboti en van de koppeling tussen Joboti en OTYS. We zijn regelmatig te gast op de Walk-In Friday van OTYS, dus hou de agenda in de gaten! Heb je nu al vragen? Kijk dan op www.joboti.com of neem contact op via onderstaande gegevens.
Joboti
Nachtwachtlaan 20
1058 EA
Amsterdam
+ 31 (0)6-11751618
www.joboti.com

Ik wil meer informatie

Onze klanten

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.