En profiteer van
Walkin Friday
Kom elke maand langs met
uw vragen en wij helpen u!
Wif on tour
Wij komen op locatie om u te
helpen met uw vragen.
Support
Heeft u een probleem? Onze
support desk helpt u verder.
Training
U krijgt van onze experts
uitgebreide trainingen.
Recruitment software van OTYS

Over OTYS

OTYS biedt softwareproducten aan die het werving en selectieproces vereenvoudigen, versnellen en verbeteren. Onze klanten zijn werving & selectie bureau’s, uitzendbureau’s, detachering, corporate HRM en vacaturebanken. Wij werken zowel voor grote multinationals als kleine bedrijven en start-ups. De producten die OTYS aanbiedt variëren van state of the art websites tot aan een volledig geïntegreerd CRM systeem met mobiele applicaties. Bij OTYS werken ruim 100 mensen, verspreid over de kantoren in Veenendaal (hoofdkantoor), Amsterdam, Gent, Praag en Parijs.

 

>100

EXPERTS BESCHIKBAAR

Bij OTYS werken meer dan 100 mensen, variërend van support, sales en marketing medewerkers tot aan de technische specialisten zoals web developers, designers en product managers. Hierdoor bieden wij u zowel specialistische en uitgebreide als brede en uiteenlopende kennis. Maak kennis met onze mensen.

15

JAREN VAN ERVARING

OTYS is opgericht vanuit het recruitmentvak en de kansen voor procesoptimalisatie die daar lagen. Nu in 2016, heeft OTYS bovenop de kennis van het recruitmentvak ruim 15 jaar ervaring opgebouwd in recruitment software. Sinds het startpunt in 2001 hebben we duizenden websites, producten en tools gelanceerd voor heel veel tevreden klanten.

> 1.200

KLANTEN

Bij OTYS werkt een team van toegewijde specialisten om een efficiënt en schaalbaar proces te realiseren voor onze klanten en gebruikers. Wij betrekken graag de kennis, feedback en ervaringen van onze klanten bij onze product- en technologieontwikkeling. Dit resulteert in crowd development, waarbij we mét de gebruikers mooie producten maken vóór de gebruikers.

5

INTERNATIONALE KANTOREN

Met kantoren in Veenendaal, Amsterdam, Praag, Parijs en Gent zorgen wij dat onze service wereldwijd beschikbaar is. Doordat wij daarnaast webbased applicaties aanbieden, maken wij het mogelijk om altijd en overal gebruik te kunnen maken van de OTYS software en uw werk te kunnen doen. Neem een kijkje in onze buitenlandse kantoren.

Samen ontwikkelen? OTYS maakt het transparant en eenvoudig.

Het OTYS platform wordt permanent verder doorontwikkeld. Zowel in de breedte, als op zeer specifieke functionaliteiten. De technologie die hier uit ontstaat, wordt ontwikkeld door, voor en met alle gebruikers. Crowd Development noemen wij dat bij OTYS. Uitgangspunt én instrument voor constante verbetering en optimalisatie.

Lees meer over de voordelen van OTYS

Breng een nieuwe klant aan en word daarvoor beloond!

Wanneer u een lead aandraagt en deze lead wordt een nieuwe OTYS klant, dan zorgt het OTYS Customer Referral Model voor een passende beloning. U ontvangt 10% van de orderwaarde óf een iPad.

Lees meer over de voordelen van OTYS

Service

Wij willen graag dat klanten zoveel mogelijk uit onze software halen om het recruitmentproces en alles wat daarbij komt kijken zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom verlenen wij uiteenlopende ondersteuningsmogelijkheden als onderdeel van de dienstverlening.

Supportdesk

De helpdesk van OTYS bestaat uit een team van toegewijde supportmedewerkers die u kunnen ondersteunen en helpen met al uw gebruikersvragen. U kunt de helpdesk telefonisch bereiken via (0900) 666 66 69 (€1 per gesprek). Ook kunt u als OTYS gebruiker een support ticket aanmaken via het online systeem. Wij helpen u graag verder!

Trainingen

Wij willen graag dat alle gebruikers zoveel mogelijk uit de software van OTYS halen. Immers, goede technologie helpt u om een betere recruiter te worden. Via onze OTYS Academy organiseren we regelmatig trainingen om uw vaardigheden met onze software uit te breiden. Meer informatie staat op de Academy website.

Events

OTYS wil graag haar kennis delen. Niet alleen over recruitment software van OTYS, maar ook over beschikbare en innovatieve technologieën van partnerbedrijven. Daarom verzorgen wij op regelmatige basis lezingen met interessante gastsprekers en workshops over vakinhoudelijke zaken. Zo is er bijvoorbeeld elke maand een Walk In Friday (WIF), waar gebruikers binnen kunnen lopen en hun vragen kunnen stellen.

Community

OTYS heeft op LinkedIn een besloten groep opgericht, waar OTYS klanten, medewerkers en gebruikers hun ervaringen, tips & tricks kunnen uitwisselen en vragen over het systeem kunnen stellen. Via deze community komen onze gebruikers in contact met elkaar en bieden wij een platform voor onderlinge kennisuitwisseling over OTYS en het recruitmentvak.
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

OTYS gaat graag samenwerking met u aan.

Wij zullen zorgen voor een optimaal werkproces en betere vindbaarheid van uw vacatures, zodat u betere kandidaten kan voorstellen!

 

Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Belgium   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Plan Demo   |  Privacy Statement
Keep in touch