Let's get in touch

Let's get in touch

Let's seize
opportunities.

Together

Innovatief & solide!Wij zijn OTYS

Graag nemen we je mee in de tijdreis van OTYS. De vele ervaringen samen met collega’s, maar natuurlijk ook klanten en partners hebben onze organisatie gemaakt tot wat het nu is: een solide, innovatieve organisatie met een product waar we trots op zijn! OTYS grijpt kansen samen, door de jaren heen. Doe je ook mee?

Ja het is echt waar!Ergens op een zolderkamer?

Wist je dat OTYS in 2001 is opgericht op een zolderkamertje door de huidige CEO Jorrit Blok? Uiteindelijk is OTYS verhuisd naar een kantoor in Veenendaal en daarna wéér verhuisd. Wel binnen Veenendaal. Inmiddels is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld. 

2001

België, Engeland en de VS!OTYS International is een feit

In 2006 betreedt OTYS de buitenlandse markt, eerst België en vervolgens wordt ook in Engeland en de Verenigde Staten de software geïntroduceerd. Later zullen ook daadwerkelijk internationale vestigingen geopend worden. Op dit moment bedienen we vanuit 4 vestigingen de gehele online wereld!

2006

De combi maakt het mooiVan product naar dienst

Op 8 november 2007 introduceert OTYS een compleet nieuwe merkidentiteit tijdens het OTYS event, ‘The Candidate Experience’. OTYS is de afgelopen jaren gegroeid van een technologisch bedrijf met software oplossingen naar een dienstverlener in recruitment. Dat betekent dat OTYS technologie heeft maar ook oplossingen aanbiedt.

2007

Innovatie en partnersHet aanbieden van een complete oplossing!

In 2008 staat OTYS in het teken van innovatie. De Flex Manager wordt ontwikkeld, videoboard integreert zijn producten in OTYS en een grote stap wordt gemaakt door het lanceren van de zoek- en matchingtechnologie van Actonomy. De OTYS applicatie wordt zo nog slimmer en completer.

2008

Apps & mobiel al voor het hip werdAl voor het écht hip werd?

In 2011 werd One Touch Recruitment (OTR) gelanceerd. OTR is het allesomvattende systeem van OTYS dat het hele recruitmentproces bestrijkt en zich op de totale bedrijfsvoering richt. Het bestaat uit de automatisering van alle gebieden in de recruitment keten: van het traceren van leads en sales tot het managen van offertes, producten, orderintake en taken- en kalenderbeheer. Tevens konden klanten in dit jaar hun vacature kanaal uitbreiden met een mobiele versie voor optimale wervingsexposure.

 

2011

Van fouten kan je lerenAls je maar weer opstaat toch?

OTYS lanceert het platform Phoenix. Vooruitstrevende technologie en innoverende features. Echter, bleek dit in de praktijk minder over te komen. OTYS gaat een roerige tijd tegemoet. Maar ja, Zonder wrijving geen glans, en zonder falen geen succes… We zijn nog altijd van plan op te treden tijdens een van de legendarische FuckUp Nights

2014

Onmiddellijk door naar Go!Eén platform: alles kan

Terwijl met de komst van Phoenix niet per definitie het product afgeleverd werd wat we wilden, was het idee achter dit product wél goed. Een intuïtief saas-product waarmee écht alles mogelijk is. Onmiddellijk werden de pijlen gezet op de bouw van een nieuw recruitment platform. Investeren, investeren, investeren. 

2015

Op naar wat nieuws!De overtuigingskracht van Go!

Alle klanten over op ons nieuwe product OTYS Go!. Dat is niet alleen goed voor ons (want één product onderhouden is natuurlijk makkelijker) maar wij zijn er ook van overtuigd dat we met ons state-of-the-art platform onze klanten nog beter kunnen helpen in nieuwe tijden. De volledige focus ligt op Go! en het helpen van onze klanten.

2016

OTYS rockt!We zetten de toon

OTYS is klaar voor een feest. Met de OTYS Xperience schrijven we geschiedenis. Niet alleen een inspirerend dagprogramma waar we 8 nieuwe modules lanceerden - neem Videochat, Documenten, Kanbanboards en de Traffic reporter – maar ook een legendarisch feest met artiesten als Ali B, Jennie Lena en de Dirty Daddies. Samen met klanten, partners en ons netwerk vieren we de OTYS-wereld. Velen praten er nog steeds over! En de toon is gezet voor de aankomende jaren.

2018
What's next?

VestigingOTYS Tsjechië

Radlická 3201/14,
150 00 Smíchov, Praag, Tsjechië
+420 257 534 025

VestigingOTYS België

Borsbeeksebrug 34,
2600 Antwerpen, België
+32 3 808 64 49

VestigingOTYS Nederland

De Bouw 115
3991 SZ Houten
+31 318 584 900

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst

OTYS is overalMaak kennis met

OTYS is overal. Je vindt ons op social media, maar ook tijdens de Walk-In Friday op ons hoofdkantoor in Veenendaal. Ga het gesprek aan!
423 Followers
ratio
2031 Followers
ratio
OTYS Walk-in Days
ratio
EVENT: Walk-in days
ratio

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.