Waarom OTYS?

OTYS heeft jarenlange expertise in recruitment software en biedt een volledig pakket voor werving & selectie, uitzendbureau's, detachering, corporate HRM en vacaturebanken. Met 5 kantoren en meer dan 100 medewerkers zijn wij niet alleen de grootste van Europa, maar beschikken hierdoor ook over een zeer breed kennispalet. Wij hebben een aantal redenen om te kiezen voor OTYS voor u op een rijtje gezet.

ONE STOP SHOP

OTYS ontwerpt en ontwikkelt graag een state of the art website voor u, op basis van uw eisen en wensen. Daarnaast biedt OTYS talloze tools om uw proces te vereenvoudigen, verbeteren en versnellen. Voorbeelden hiervan zijn een CRM systeem, kandidatenbeheer, mail, agenda, analysetools en de salesmanager. Uiteraard zorgen wij voor volledige integratie en koppeling met de website, zodat u alle gegevens altijd en overal up to date heeft en slechts met één systeem hoeft te werken. Wilt u niet het volledige pakket? Geen probleem; onze applicaties en tools zijn modulair aan te schaffen.

Kennispartner

OTYS heeft niet alleen ruim 15 jaar ervaring in recruitment software, maar is daarnaast ook nog eens opgericht vanuit het recruitmentvak. Hierdoor begrijpen wij wat voor het werving en selectieproces nodig is. Doordat wij intensief samenwerken met onze vele partners, beschikken wij over een breed kennispalet. Deze kennis willen wij graag delen, en bieden daarom talloze mogelijkheden om hiervan te profiteren. Zo worden er naast trainingen voor gebruikers van OTYS software ook vakgerelateerde trainingen gegeven, bieden wij talloze whitepapers met kennis aan en wordt er maandelijks een informele Walk in Friday georganiseerd met afwisselende gastsprekers.

Veilig en betrouwbaar

U werkt met veel gegevens, waarvan het merendeel privacy gevoelig is. Wij begrijpen dat het van groot belang is om deze gegevens te beschermen en hier vertrouwelijk mee om te gaan. OTYS zorgt voor optimale beveiliging van uw gegevens door op het gebied van Secure Hosting samen te werken met UNITT. Hierdoor kunt u veilig en beschermd werken met al uw gegevens en de gegevens van uw kandidaten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we OTYS-toepassingen altijd en overal – ook op piekmomenten – bereikbaar zijn.

Onbeperkte mogelijkheden en functionaliteiten

OTYS werkt nauw samen met meer dan 20 partners, zodat wij additionele functionaliteiten aan kunnen bieden om onze software nog beter en uitgebreider te maken. Deze functionaliteiten integreren wij in uw OTYS producten, zodat u met één systeem kunt blijven werken. Meer over onze partners vindt u hier.

Crowd development

OTYS streeft ernaar om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom zijn we continu bezig met de verdere optimalisatie van onze producten en functionaliteiten. En dit doen we niet alleen; onze klanten leveren waardevolle input over wat zij anders zouden willen. Op regelmatige basis organiseren we User Testing Days om de feedback van klanten te evalueren en mee te nemen bij onze ontwikkeling. Daarnaast stimuleert OTYS onderling klantencontact, om wensen te koppelen en zo collectief nieuwe functionaliteiten of producten te ontwikkelen. Samen komen we namelijk tot de beste ideeën. Bovendien bespaart het u veel tijd en geld.

Nieuwe klant = korting

Wanneer u een lead aandraagt en deze lead wordt een nieuwe OTYS klant, dan zorgt het OTYS Customer Referral Model voor een passende beloning. Uw netwerk bevat vast contacten voor wie de oplossingen van OTYS interessant zijn. Maak in het OTYS systeem een lead aan en voor elke geplaatste order ontvangt u 10% van de orderwaarde óf een iPad. Op deze wijze kunt u via uw netwerk makkelijk uw OTYS investering, zoals bijvoorbeeld uw jaarlijkse licentiekosten of nieuwe producten, terugverdienen!
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

OTYS gaat graag samenwerking met u aan.

Wij zullen zorgen voor een optimaal werkproces en betere vindbaarheid van uw vacatures, zodat u betere kandidaten kan voorstellen!

 

Neem contact op

Regiojobs kiest voor OTYS Recruiting Technology
Regiojobs.be
Vacaturebank

De vernieuwde site van Regiojobs.be. De eerste website in België waar men 'Polygoon' kan zoeken.  

Bekijk Regiojobs.be
Syncreon aan de slag met OTYS Recruitment Software
Staffing

Uitzend en rekrutering

Mooie one-page-website met fris design. 


Bekijk staffing.works

iSense gebruikt OTYS software voor detachering
Partena Ziekenfonds

Zorg-dienstverlener

Een mooie, strakke én frisse website. Met gedifferentieerd jobaanbod.

Bekijk Partena jobsite

Lampiris

Werken bij website - Energiesector

Corporate 'green'  design met respect voor de Lampiris corporate huisstijl.

Bekijk Lampiris jobs

Copyright 2018 © OTYS Belgium   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch