Let's get in touch

Let's get in touch

Een recruitmentwebsite en -software in één
OTYS maakt websites die jou ondersteunen bij het vinden van de personen die jij nodig hebt. Deze websites zijn direct gekoppeld aan ons Recruiting Technology Platform OTYS Go! In ons portfolio zitten meer dan 1000 vacaturesites, werkenbij-websites en bedrijfswebsites. OTYS weet wat jij nodig hebt om op te vallen in de huidige arbeidsmarkt, en hoe je de zoektocht naar de juiste (schaarse) kandidaat makkelijker en efficiënter maakt.

Wat is een werkenbij-site?

Met een goede werkenbij-website laat jij jouw merk spreken. De bezoeker vindt de informatie die nodig is om een goede indruk te krijgen van aangeboden vacatures maar ook van de bedrijfscultuur. Een goede werkenbij-website versterkt jouw Employer Branding en draagt bij aan het vinden en aantrekken van de juiste talenten. Arbeidsmarktcommunicatie is een vak apart: wij helpen graag!

Wat is een recruitment website?

Uiteraard maakt OTYS ook websites voor werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus en detacheerders. De focus ligt hier op een juiste weergave en vindbaarheid van de vacatures en de juiste branding voor jouw organisatie. De kennis die wij hebben van recruitment en het wervingsproces zetten wij graag om in een juiste employer branding strategie voor onze klanten.

Wat doet OTYS?

Naast dat jouw website mobielvriendelijk is, creëren wij een website die jouw merk en organisatie tot leven brengt. Content die boeit en designs die verkopen. Bij de bouw van deze websites houden wij gelijk rekening met SEO en andere digitale marketingvereisten om jouw online vindbaarheid vanaf het begin zo goed mogelijk te maken.

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Techmatch

‘’OTYS helpt ons onze recruitmentprocessen op een efficiënte en goede manier uit te voeren. De koppeling tussen onze website en de applicatie zelf ervaren we als bijzonder prettig en de uitgebreide zoekmogelijkheden binnen de database met kandidaten stellen ons in staat de juiste kandidaat boven water te krijgen.’’

Jan van Vroenhoven

Independent Recruiters

’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

Olfertjan Niemijer

Jobco Support

‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

Anja Veldhuizen

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Sluiten