Let's get in touch

Let's get in touch

Een recruitmentwebsite en -software in één

OTYS maakt websites die jou ondersteunen bij het vinden van de personen die jij nodig hebt. Deze websites zijn direct gekoppeld aan ons Recruiting Technology Platform OTYS Go! In ons portfolio zitten meer dan 1000 vacaturesites, werkenbij-websites en bedrijfswebsites. OTYS weet wat jij nodig hebt om op te vallen in de huidige arbeidsmarkt, en hoe je de zoektocht naar de juiste (schaarse) kandidaat makkelijker en efficiënter maakt.

Wat is een werkenbij-site?

Met een goede werkenbij-website laat jij jouw merk spreken. De bezoeker vindt de informatie die nodig is om een goede indruk te krijgen van aangeboden vacatures maar ook van de bedrijfscultuur. Een goede werkenbij-website versterkt jouw Employer Branding en draagt bij aan het vinden en aantrekken van de juiste talenten. Arbeidsmarktcommunicatie is een vak apart: wij helpen graag!

Wat is een recruitment website?

Uiteraard maakt OTYS ook websites voor werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus en detacheerders. De focus ligt hier op een juiste weergave en vindbaarheid van de vacatures en de juiste branding voor jouw organisatie. De kennis die wij hebben van recruitment en het wervingsproces zetten wij graag om in een juiste employer branding strategie voor onze klanten.

Wat doet OTYS?

Naast dat jouw website mobielvriendelijk is, creëren wij een website die jouw merk en organisatie tot leven brengt. Content die boeit en designs die verkopen. Bij de bouw van deze websites houden wij gelijk rekening met SEO en andere digitale marketingvereisten om jouw online vindbaarheid vanaf het begin zo goed mogelijk te maken.

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.