Let's get in touch

Let's get in touch

Vacaturebanken maken met OTYS!

De Nederlandse beroepsbevolking heeft keuze uit honderdduizenden vacatures. Jouw vacaturebank biedt u de mooiste vacatures én meest optimale user experience. Toch? 

Wil jij een goed functionerende vacaturebank? Opzetten of herbouwen? Met e-commerce in gedachten, maar natuurlijk gericht op vraag en aanbod op de arbeidsmarkt? Neem dan contact op met OTYS, onze unieke techniek en toegang tot een mooi netwerk vormen de basis voor een succesvolle vacaturebank. 

Businessmodel?

Alles is mogelijk. Wat past bij jouw businessmodel? Denk je bijvoorbeeld aan het neerzetten van een gratis vacaturebank als traffic generator, het aanbieden van betaalde vacatureplaatsingen of het genereren van inkomsten uit advertising en premium bedrijfsprofielen? OTYS kan je helpen! Heb je bijvoorbeeld geen vacaturebank, maar juist een kandidatenbank? Stel jouw cv-database dan open en maak deze geanonimiseerd doorzoekbaar. Hiermee verleid je vele werkgevers tot het (betaald) inschrijven op uw cv- database. Door koppelingen met diverse partijen kunnen klanten direct betalen of je kunt credits of productpakketten aanbieden. Het resultaat: je biedt een laagdrempelig betaalmodel en hebt geen omkijken naar het onderhoud van de koppeling(en).

Resultaten

Beginnen bij het begin. Op een vacaturebank staan veel vacatures om zoveel mogelijk websitebezoekers te genereren, die op hun beurt zorgen voor (betalende) klanten. Zonder vacatures geen websitebezoekers en zonder websitebezoekers geen vacatures. Is dat ook voor u een kip-ei verhaal? Wij begrijpen dat u ergens moet beginnen. Bijvoorbeeld met het OTYS Multiposting Framework: onze ruim 1.200 klanten kunnen hun vacatures doorplaatsen naar uw vacaturebank. Met 1 druk op de knop.

Marketing & user experience

Het draait om de zichtbaarheid. Vindbaarheid is key voor een vacaturebank. Dat snappen wij en dus beschikt u over SEO-optimalisatietools en veel communicatie- en wervingstools om uw vacatures doelgericht onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Natuurlijk inclusief de vacature-alert en slimme zoekfunctionaliteiten voor een optimale user experience. Tel daar de blog-, event-, nieuws- en mailingmodules nog eens bij op en de uitkomst is kraakhelder: met de tools van OTYS bereikt u uw doelgroep en houdt u deze betrokken.

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Techmatch

‘’OTYS helpt ons onze recruitmentprocessen op een efficiënte en goede manier uit te voeren. De koppeling tussen onze website en de applicatie zelf ervaren we als bijzonder prettig en de uitgebreide zoekmogelijkheden binnen de database met kandidaten stellen ons in staat de juiste kandidaat boven water te krijgen.’’

Jan van Vroenhoven

Independent Recruiters

’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

Olfertjan Niemijer

Jobco Support

‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

Anja Veldhuizen

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Sluiten