Let's get in touch

Let's get in touch

Online vindbaarheid

Met een mooie website en een pakkende tekst ben je er helaas nog niet (helemaal). Voor online vindbaarheid dien je volgens Google en andere zoekmachines aan een aantal eisen te voldoen. OTYS kan je hierbij helpen. Dankzij jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en meer dan 1900 websites live, weet OTYS precies wat er moet gebeuren om te voldoen aan deze eisen en jouw online positie in de markt te bevestigen en verstevigen. Door de resultaten van deze analyses om te zetten in de juiste acties merk je dat jij online beter zichtbaar wordt! Weet je niet waar je moet beginnen? OTYS wel… :-)

Online marketing pakketten
Onderdelen Opstarten Optimaliseren Continu
Technische check  v  v  v
Snelheidscheck  v  v  v
Tooling voor analyse implementeren  v  v  v
Bijbehorende doelen instellen  v  v  v
Check URL's, headers, titels en descriptions  v  v  v
Zoekwoordonderzoek  v  v  v
Webanalyse  v  v  v 
Rapportage en evaluatie  v  v  v 
  Opstarten Optimaliseren Continu 
Optimaliseren techniek, snelheid en HTML    v  v
Optimaliseren headers, titels en descriptions    v  v
Zoekmachinevriendelijke URL’s    v  v
Geoptimaliseerde landingspagina’s    v  v
Advies voor vacatureteksten    v  v
Contentstrategie op basis van zoekwoordanalyse    v  v
Rapportage en evaluatie    v  v
  Opstarten Optimaliseren  Continu 
Maandelijks monitoren en evalueren      v
Voortdurende optimalisatie      v
  Aanvragen Aanvragen Aanvragen

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.