Let's get in touch

Let's get in touch

Online adverteren
SEO, SEA, Adwords, Retargeting, Display. Noem het maar op. Naast je organisatie online vindbaarheid (SEO) kan het in sommige gevallen best lonen om ook advertenties in te zetten om meer resultaat (sneller) te boeken. Ook hierin biedt OTYS ondersteuning. Voor onze SEA dienstverlening werkt OTYS met een strippenkaart. Neem contact op voor meer informatie!

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising en houdt zoveel in dat je gaat adverteren in een online zoekmachine, bijvoorbeeld Google. De resultaten die je met alleen SEO (Search Engine Optimization) misschien niet kunt bereiken – zoals met jouw zoekterm op de eerste pagina op Google komen – kun je hiermee wellicht wél bereiken. Zodoende is SEA vaak een oplossing die je naast SEO kan inzetten om sneller resultaten te boeken in zoekmachines.

SEA en werving & selectie

Ook binnen de werving en selectie wil je de best mogelijke resultaten boeken in zoekmachines. Zo kan SEA ook voor jouw organisatie een goed middel zijn om je online vindbaarheid van je website en vacatures te vergroten. OTYS biedt op SEA gebied meerdere opties, op basis van een strippenkaart. Wel zullen we in de basis vaak beginnen met een opstartpakket om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep en zoekwoorden goed onderzocht zijn en doelen helder zijn.

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Techmatch

‘’OTYS helpt ons onze recruitmentprocessen op een efficiënte en goede manier uit te voeren. De koppeling tussen onze website en de applicatie zelf ervaren we als bijzonder prettig en de uitgebreide zoekmogelijkheden binnen de database met kandidaten stellen ons in staat de juiste kandidaat boven water te krijgen.’’

Jan van Vroenhoven

Independent Recruiters

’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

Olfertjan Niemijer

Jobco Support

‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

Anja Veldhuizen

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Sluiten