Let's get in touch

Let's get in touch

OTYS Go! Selectie & Procedure

Als het op selecteren aankomt zijn er in OTYS Go! oneindige mogelijkheden. Deze hebben niet alleen te maken met het daadwerkelijk maken van een selectie maar ook met de procedure waarin kandidaten geselecteerd worden. Om dit proces vloeiend te laten verlopen is een mate van overzicht niet overbodig en heb je het liefst alle communicatiemogelijkheden die er zijn. Lees hieronder meer over de opties in het recruitmentplatform van OTYS. Wil je meer weten? Neem contact op!

Selecteren met OTYS

Selecties maken door middel van verschillende searchmogelijkheden in jouw database kan door het gebruik van match criteria. De recruitmentsoftware van OTYS biedt echter ook andere meer gautomatiseerde oplossingen. Neem bijvoorbeeld de functionaliteit 'Hunt & Select'. Hiermee maak je binnen no-time een shortlist, gebaseerd op de vacature én kan je de kandidaten gelijk beoordelen door CV's te bekijken maar ook details onder de loep te nemen. Wil je meer zien van deze feature? Bekijk de video hieronder!

 

Procedures van kandidaten

Om de procedures van de kandidaten goed te kunnen volgen en hier overzicht over te hebben heeft OTYS de Procedure Module in haar recruitmentsysteem ontwikkeld. Hierin komen vacature en kandidaat als het ware samen en kan je direct zien welke kandidaat in welke procedure zich in welke status bevindt. Door filters aan te maken creëer je een overzicht wat voor jou of jouw team belangrijk is en plaats je dit direct door als widget op jouw persoonlijke dashboard. Door mdidel van Kanbanboards maak je zaken nog visueler. 

Communicatie in jouw selectieproces

Om daadwerkelijk kandidaten te kunnen selecteren is communicatie nodig. In de vorm van online, offline maar bijvoorbeeld ook via video. OTYS biedt in het recruitment platform een online videochat aan, waarmee vanuit een kandidaat dossier of vanuit een agenda-item een videochat gestart wordt. Op deze manier hoef je geen losse tooling meer te gebruiken en kan je alles vanuit één systeem bedienen. De kandidaat hoeft hiervoor geen 'gebruik' te maken van OTYS, die zal naar jouw website geleid worden om daar de videoconference te starten. 

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.