Let's get in touch

Let's get in touch

OTYS Go! Proces & optimalisatie

Processen zijn er om geoptimaliseerd te worden. Hierin kunnen digitalisatie en automatisering een grote rol spelen. Veel recruitmentwerkprocessen hebben administratieve handelingen in zich, wat het werk niet altijd heel veel leuker maakt. Daarnaast zijn sommige processen te omslachtig en wordt er vaak weinig overzicht gecreëerd om processen te herzien en leuker te maken. De recruitment software van OTYS kan je hier bij helpen!

Administratie & Proces

Administratie is nooit leuk. De geintegreerde Mail- en Agendamodule van het recruitmentsysteem van OTYS maken automatische dossiervorming en koppelingen tussen bijvoorbeeld kandidaten en relaties en agenda-items mogelijk, waardoor veel administratie binnen OTYS al geautomatiseerd is bij eerste gebruik. Ook workflows kunnen bijdragen aan minder administratieve rompslomp. OTYS werkt tevens met een takenmodule waarin werkdruk, taakverdeling en jouw eigen to-do list overzichtelijk kunnen worden weergegeven. Deze takenlijsten specifiek voor sprints kunnen tevens worden weergegeven in een intuitief kanbanboard.

Persoonlijk werkt het best

Features als rapportages, dashboards en widgets die volledig naar wens in te richten zijn, maken het proces binnen een recruitmentsysteem persoonlijk. Binnen OTYS is heel veel aan te passen naar jouw persoonlijke wensen. In eerste instantie houden we rekening met het bedrijfsproces, zoals jullie dat hebben ingericht. Maar laten we niet vergeten dat binnen dit proces heel veel unieke mensen werkzaam zijn. Om de unieke jij tegemoet te komen bieden we binnen ons platform allerlei mogelijkheden om detailweergaven, lijsten, dashboards en widgets te personaliseren. Zo kan je er voor kiezen om je gehele OTYS Go! omgeving in jouw unieke of in jouw bedrijfsstijl te gieten! Tof toch? 


Communicatiemogelijkheden

Het recruitmentsysteem van OTYS biedt een gehele Mailmodule inclusief functionaliteiten als persoonlijke aanhef, spellingscontrole, opmaak, e-mailhandtekening en last but certainly not least: automatische dossiervorming. Dit maakt dat alle communicatie die jij, of een collega van jou, met een kandidaat heeft, automatisch opgeslagen wordt in het dossier van de betreffende kandidaat. Of relatie, of contactpersoon. Ook kan er een dossier gemaakt worden bij een vacature of gekoppeld aan een agenda-item. Dit maakt jouw proces helder en overzichtelijk. 

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.