Let's get in touch

Let's get in touch

OTYS Go! Plaatsingen

Plaatsingen vormen een wezenlijk onderdeel van de flexbranche. OTYS speelt hier met haar Recruiting Technology plaftorm op in door verschillende opties aan te bieden die jouw proces in goede banen leiden. Of je nu een detacheerder of een uitzender bent. 

Plaatsingen in OTYS Go!

In de Plaatsingen Module koppel je bijvoorbeeld relatie, kandidaat en vacature aan elkaar, waarmee je tijd bespaart en een dubbele invoer voorkomt. In deze module van het recruitmentsoftware kan je bijhouden welke opdrachten lopen, wie deze uitvoert, de duur, het tarief en nog veel meer administratieve gegevens. Door de koppelingen met andere OTYS-functionaliteiten zoals mail en automatische dossiervorming krijg je het overzicht over jouw plaatsingen. Deze module binnen het recruitment platform is uiteraard ook te koppelen aan vele externe softwarepakketten. 

Planning, uren & facturatie

Met de Documenten module in de recruitment software van OTYS maak je gemakkelijk nieuwe documenten, zonder deze elke keer opnieuw te moeten schrijven. Ook is deze module te koppelen in onze workflows, waarmee documenten automatisch gegenereerd worden indien kandidaatstatussen veranderen. De combinatie tussen verschillende modules, zoals hier de Documenten en Workflow module maken OTYS Go! tot een platform waarin écht heel veel mogelijk is. Noem een proces, een standaarddocument of een workflow: OTYS helpt je graag. 

Documenten in OTYS Go!

De Planning Module stelt je in staat om snel een geschikte én beschikbare kandidaat te vinden en deze te koppelen aan een vacature. In een kandidatenportaal kunnen gewerkte uren makkelijk geregistreerd worden en kan beschikbaarheid van de kandidaat bijgehouden worden door de kandidaat zelf. Na accordering van de geregistreerde uren kunnen de gegevens van het recruitmentsysteem van OTYS direct doorgestuurd worden naar uw verloningspakket, payroll bedrijf of zelfs binnen het systeem: naar de Facturatie Module van OTYS. In deze module kunnen facturen eenvoudig per mail verstuurd worden, als PDF in eigen huisstijl. Apart inboeken is niet meer nodig.

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.