Let's get in touch

Let's get in touch

OTYS Go! Plaatsingen
Plaatsingen vormen een wezenlijk onderdeel van de flexbranche. OTYS speelt hier met haar Recruiting Technology plaftorm op in door verschillende opties aan te bieden die jouw proces in goede banen leiden. Of je nu een detacheerder of een uitzender bent. 

Plaatsingen in OTYS Go!

In de Plaatsingen Module koppel je bijvoorbeeld relatie, kandidaat en vacature aan elkaar, waarmee je tijd bespaart en een dubbele invoer voorkomt. In deze module van het recruitmentsoftware kan je bijhouden welke opdrachten lopen, wie deze uitvoert, de duur, het tarief en nog veel meer administratieve gegevens. Door de koppelingen met andere OTYS-functionaliteiten zoals mail en automatische dossiervorming krijg je het overzicht over jouw plaatsingen. Deze module binnen het recruitment platform is uiteraard ook te koppelen aan vele externe softwarepakketten. 

Documenten in OTYS Go!

Met de Documenten module in de recruitment software van OTYS maak je gemakkelijk nieuwe documenten, zonder deze elke keer opnieuw te moeten schrijven. Ook is deze module te koppelen in onze workflows, waarmee documenten automatisch gegenereerd worden indien kandidaatstatussen veranderen. De combinatie tussen verschillende modules, zoals hier de Documenten en Workflow module maken OTYS Go! tot een platform waarin écht heel veel mogelijk is. Noem een proces, een standaarddocument of een workflow: OTYS helpt je graag. 

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Techmatch

‘’OTYS helpt ons onze recruitmentprocessen op een efficiënte en goede manier uit te voeren. De koppeling tussen onze website en de applicatie zelf ervaren we als bijzonder prettig en de uitgebreide zoekmogelijkheden binnen de database met kandidaten stellen ons in staat de juiste kandidaat boven water te krijgen.’’

Jan van Vroenhoven

Independent Recruiters

’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

Olfertjan Niemijer

Jobco Support

‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

Anja Veldhuizen

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Sluiten