Let's get in touch

Let's get in touch

OTYS Go! Business & Marketing

Op het gebied van Business & Marketing biedt het Recruiting Technology platform van OTYS tal van uitkomsten. Recruitment is meer dan het werven en selecteren van kandidaten. Het draait om business en recruitment heeft meer dan ooit banden met marketing. Krijg grip op je business met de mogelijkheden die hieronder toegelicht worden. Wil je meer weten? Neem natuurlijk gewoon contact op.

Sales, CRM & meer

Het OTYS Recruiting Technology Platform biedt verschillende modules waarmee Sales en Business ondersteund worden. Denk hierbij aan een Sales Module die draait om leads en verschillende salesprocessen. Inclusief automatische dossiervorming en veel mogelijkheden om overzicht te houden. Ook de uitgebreide CRM Module, de Offerte en Documenten Module in het recruitmentsysteem komen in het salesproces van pas. De modules zijn aan elkaar gekoppeld waardoor je grip houdt op herkomst van leads, je proces en op voortgang. Hiernaast biedt het recruitmentsyteeem van OTYS de Activiteiten Module aan waarin activiteiten en opvolging gemonitord en geanalyseerd kunnen worden. 


Rapporteren en bijsturen

​​​​​​Om echt te weten waar je dagelijks mee bezig bent is realtime rapporteren een must. Het recruitment systeem van OTYS biedt hierin mogelijkheden, bijvoorbeeld in de Rapportage Module waarin rapportages gemaakt kunnen worden over aantallen afspraken, calls, offertes maar ook omzetcijfers kunnen op meerdere manieren weergegeven worden. De rapportages zijn te tonen op je gepersonaliseerde dashboard, maar ook via presentatiemodus op een extern scherm. De mogelijkheden in de Rapportage Module bieden perspectief en sturing voor de toekomst.

Marketing & Recruitment

Dat marketing en recruitment steeds meer overlap hebben hoeven we aan jou natuurlijk niet uit te leggen. Wij zien dit ook, en spelen hier met ons recruitmentsysteem op in met een o.a. een Nieuwsbrieven Module, Blog Module en een uitgebreid CMS wat volledig gekoppeld is aan de verschillende databases van het recruitmentsysteem van OTYS. Tevens biedt dit CMS meerdere mogelijkheden om SEO te verbeteren, maar ook om landingspagina's geautomatiseerd aan te maken. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om jouw merk goed in de markt te zetten en kandidaten aan je te binden. OTYS biedt complete oplossingen en daarnaast ook mogelijkheden om te koppelen met pakketten als ActiveCampaign en Mailchimp.

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.