Let's get in touch

Let's get in touch

De Bouw 149, Houten
01-02-2023
09:45 - 15:00

Maatwerk velden

Om jullie werkproces optimaal te ondersteunen, wil je de informatie in OTYS kunnen zetten die voor jouw organisatie relevant is. In OTYS Go! zijn veel velden daarom aanpasbaar; denk aan de Procedure Statussen of Match Criteria, maar ook de kopjes in je vacature teksten. Willen jullie informatie opslaan, waarvoor nog geen veld in OTYS te vinden is? Dan kun je ook zelf nieuwe velden aanmaken. Met alle velden en statussen up-to-date heb je niet alleen een optimale basis voor dagelijks werk, maar ook voor rapportages, dashboards en workflow automatisering. 

  • Ontdek welke velden, statussen, types en criteria je zelf aan kan passen..
  • ..en wat voor veld het beste past bij je doel
  • Herken of jullie inrichting nog up-to-date is
  • Leer welke extra handigheidjes 'verstopt' zitten bij de procedure statussen
  • Update je Match Criteria zonder informatie te verliezen 
  • Maak zelf nieuwe custom velden voor kandidaten, vacatures of relaties
  • Wissel ideeën uit met vakgenoten en OTYS Consultants  
  • Ga aan de slag in jouw eigen OTYS Go! omgeving. Loop je ergens tegenaan? Dan kun je direct vragen stellen. 
  • Verlaat de training met genoeg handvatten en kennis om jullie OTYS Go! overzichtelijker in te richten.  
  • Je ontvangt naslagwerk en beeldmateriaal die je zullen ondersteunen als je na de training zelfstandig verder wilt gaan met het optimaliseren.

Voor wie is deze training Maatwerk Velden

Deze training is voor Key Users, Functioneel Beheerders en ieder ander die de verantwoordelijkheid heeft voor het relevant houden van het OTYS systeem. Bij deelname aan deze training krijg je de bijbehorende rechten om wijzigingen door te voeren, als je die nog niet hebt. Hou in gedachte dat dit soort aanpassingen altijd voor jullie hele OTYS systeem is; stem zo nodig intern af.  

Locatie  
Deze training wordt gegeven op het kantoor van MySolution:
De Bouw 149
3991 SZ Houten 

Agenda 
09:45 – 10:00 Ontvangst 
10:00 – 12:00 Training deel I 
12:00 – 12:45 Gezamenlijke lunch  
12:45 – 15:00 Training deel II 
15:00 Einde training 

Prijs
De prijs per deelnemer bedraagt €325,-. De lunch zal geheel verzorgd worden.

Schrijf je gelijk in en wees gegarandeerd van een plekje!

Benodigdheden 
Voor deze training vragen wij je om een eigen laptop mee te nemen.  

Training Maatwerk Velden 01-02-2023

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.