Let's get in touch

Let's get in touch

De Bouw 149, Houten
24-01-2023
09:45 - 15:00

Dashboards & Rapportages

 

Met alles wat je binnen OTYS doet, vul je het systeem met informatie. Maar hoe haal je dat er weer uit?  

  • Wat moet er geregeld worden? Waar moet je achter feedback aan? Zijn er nieuwe vacatures? Nieuwe sollicitaties? Met een goed Dashboard, heb je alles direct inzichtelijk en bespaar je tijd.
  • Met een Kanban board maak je visueel hoe het ervoor staat per vacature en sleep je kandidaten naar de volgende stap van het proces (figuurlijk dan).  
  • Maak rapportages op basis van gebeurtenissen in OTYS. Hoe vaak wordt er gebeld? Hoeveel kandidaten gaan op gesprek? Hoeveel nieuwe vacatures zijn er ingevoerd afgelopen maand?  
  • Hoe ziet iedere recruiter de rapportages over zijn of haar eigen resultaten? Hoe zie je die van de hele organisatie?  
  • Ga aan de slag in jouw eigen werkomgeving. Loop je ergens tegenaan? Dan kun je direct vragen stellen.   
  • De opleiding is interactief opgezet en vraagt persoonlijke input.  
  • Verlaat de training met genoeg handvatten en kennis om resultaten te meten en op basis hiervan het recruitment proces te optimaliseren. 
  • Je ontvangt naslagwerk en beeldmateriaal die je zullen ondersteunen als je na de training zelfstandig verder wilt gaan met rapportages en dashboards.  

Voor wie is deze training Dashboards & Rapportages 

Deze training is voor iedere gedreven (HR/Recruitment) Manager, Recruiter en CEO die wil weten waar hij het voor doet. De trainingen zijn interactief opgezet, waardoor je niet alleen leert van de trainer, maar ook van je mede-cursisten. Je leert op een praktische manier hoe je het recruitmentproces van jouw organisatie inzichtelijk kan maken en daardoor naar een hoger niveau kan tillen.  

Voorafgaand aan de training zorgen wij ervoor dat je de juiste rechten hebt.  

 

Locatie  
Deze training wordt gegeven op het kantoor van MySolution:
De Bouw 149
3991 SZ Houten 

Prijs
De prijs per deelnemer bedraagt €325,-. De lunch zal geheel verzorgd worden.

Schrijf je gelijk in en wees gegarandeerd van een plekje!

 

Benodigdheden 
Voor deze training vragen wij je om een eigen laptop mee te nemen.  

 

Training Dashboard & Rapportages 24-1-2023

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.