Let's get in touch

Let's get in touch

De Bouw 149, Houten
06-12-2022
09:45 - 15:00

Automatiseren met Workflows

 

Wil jij leren hoe je veelvoorkomende handmatige werkzaamheden kan automatiseren? Wil je meer tijd overhouden om te kunnen focussen op dat wat echt belangrijk is? Schrijf je dan in voor deze training Automatiseren met Workflows.

  • Door middel van diverse opdrachten, zowel op je laptop als op papier, leer je hoe de Workflow- en Documenten Manager inzet om processen te automatiseren. Zo maak je niet alleen je eigen werkzaamheden simpeler, maar ook die van collega’s.  
  • Creëer documenten en ontdek hoe samenvoegvelden in te zetten zijn.
  • Richt een workflow in die automatisch een bevestigingsmail verstuurt naar de kandidaat, een arbeidscontract genereert of een agenda afspraak triggert.  
  • Je voert de theorie direct uit in de praktijk. Loop je ergens tegenaan? Dan kun je direct vragen stellen.   
  • In een inspirerende omgeving leer je vakgenoten kennen en krijg je de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen.  
  • Verlaat de training met genoeg handvatten en kennis om jullie OTYS Go! omgeving verder te optimaliseren.  
  • Je ontvangt naslagwerk en beeldmateriaal die je zullen ondersteunen als je na de training zelfstandig verder wilt gaan met workflows.  

Voor wie is deze training Automatiseren met Workflows? 
Deze training is geschikt voor iedere recruiter die al enige tijd met OTYS Go! werkt (minimaal 1 jaar). De training is interactief opgezet, waardoor je niet alleen leert van de trainer, maar ook van je mede-cursisten. Je leert op een praktische manier hoe je het recruitmentproces van jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen. Na deze training kun je verschillende processen makkelijker automatiseren om zo jouw klanten en kandidaten nog beter te ondersteunen. 

Voorafgaand aan de training zorgen wij ervoor dat je de juiste rechten hebt.

Wat anderen zeggen over deze training:
Jeffrey van Oostrum - Blue Beaver "Een zeer gezellige en leerzame dag waarbij ik "hands-on" geholpen ben mijn eigen workflows te bouwen. #learningbydoing  Dit alles verzorgd door een gezellige en vakkundige trainster"

Agenda 
09:45 – 10:00 Ontvangst 
10:00 – 12:00 Training deel I 
12:00 – 12:45 Gezamenlijke lunch  
12:45 – 15:00 Training deel II 
15:00 Einde training 

Locatie  
Deze training wordt gegeven op het kantoor van MySolution:
De Bouw 149
3991 SZ Houten 

Prijs
De prijs per deelnemer bedraagt €325,-. De lunch zal geheel verzorgd worden.

Schrijf je gelijk in en wees gegarandeerd van een plekje!

Benodigdheden 
Voor deze training vragen wij je om een eigen laptop mee te nemen.  

Training Automatiseren met Workflows 6-12-2022

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.