Let's get in touch

Let's get in touch

Datum & locatie in overleg
-
00:00 - 00:00

Search, Match & Talentpools

 

Haal jij al alles uit jullie database? Vind jij die ene kandidaat terug, waarvoor die nieuwe vacature perféct zou passen?  

Leer optimaal zoeken in je eigen OTYS database tijdens de training Search & Match! Je opgebouwde database bevat een schat aan talenten. De truc zit ‘m in het vinden van die ene passende kandidaat. En daar gaan we in deze training bij helpen! 

  • We duiken dieper in Boolean en Semantisch zoeken. Als een trefwoord érgens in een profiel voorkomt, ga jij voortaan die kandidaat terugvinden.  

  • Beoordeel je zoekresultaten met Hunt & Select. Voorkom dubbel werk; ook als je de search aanpast, weet OTYS nog dat je de kandidaat al bekeken hebt.  

  • Leer slimme manieren om talent te spotten in je eigen database, ook met velden die wellicht iets minder voor de hand liggen.  

  • Creëer Talentpools om talenten niet meer uit het oog te verliezen 

  • De opleiding is interactief opgezet en vraagt persoonlijke input 

  • Je volgt de training met collega's binnen jullie eigen database. De training is afgestemd op een mix van onze expertise en jullie eigen werkwijze.  

  • Je brengt de theorie direct in praktijk. Loop je ergens tegenaan? Dan kun je direct vragen stellen. 

  • Je ontvangt naslagwerk en beeldmateriaal die je zullen ondersteunen als je na de training zelfstandig verder wilt gaan met searchen in OTYS Go!  
     

Voor wie is deze training Search, Match & Talentpools ? 

Deze training is geschikt voor iedere recruiter of sourcer die meer wil halen uit de eigen database. Je leert op een praktische manier waar en hoe je het talent vindt in OTYS Go!. Search, Match & Talentpools bieden we aan als organisatie specifieke opleiding. Op die manier kunnen we de training deels afstemmen op de eigen manier waarop jullie OTYS gebruiken.  

Agenda 
09:45 – 10:00 Ontvangst 
10:00 – 12:00 Training deel I 
12:00 – 12:45 Gezamenlijke lunch  
12:45 – 15:00 Training deel II 
15:00 Einde training 


Locatie 
Deze training wordt gegeven op het kantoor van MySolution:
De Bouw 149
3991 SZ Houten 
In overleg is een training op locatie ook mogelijk
 

Prijs
De prijs voor deze training bedraagt €1200,-, uitgaande van 3 tot 8 deelnemers*. De lunch zal geheel verzorgd worden.
 

Benodigdheden 
Voor deze training vragen wij je om een eigen laptop mee te nemen.  

Aanvraag Workshop Search, Match & Talentpools

In welke periode zou u deze workshop bij voorkeur laten plaatvinden?

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.