Let's get in touch

Let's get in touch

Online training
14-04-2022
13:00 - 17:00

KEY USER: Training OTYS Go!

 

Ben je een nieuwe Key User of wil jij je kennis opfrissen? Er zijn veel mogelijkheden om jullie OTYS platform goed af te stemmen op jullie unieke bedrijfsproces. Na afloop van de Key User training (1 dagdeel) beschikt je over de kennis om OTYS in te richten voor jullie specifieke recruitmentprocessen.

Wat komt aan bod?
Je leert OTYS Go! te gebruiken en instellingen aan te passen naar jouw wens. Je bent Key User van OTYS Go! dit betekent dat jij aan de knoppen zit. Jij bent dus degene die aanpassingen kan doen aan bijvoorbeeld (match)criteria en koppelstatussen. Ook bepaal je welke sjablonen er gebruikt worden en welke vragen sollicitanten moeten beantwoorden op de website. Uit welke kopjes zijn jouw vacatures opgebouwd en hoe kan je informatie gestructureerd opslaan? Kortom: jij bepaalt de regels en structuur van jullie bedrijfsproces in OTYS Go!.

Vereisten:
Om deel te kunnen nemen aan deze training moet je de basistraining gevolgd hebben. Ben jij de aangewezen Key User in jouw organisatie? Wij geven je voorafgaand aan de training de benodigde Key User rechten in OTYS Go!.

Functionaliteiten die behandeld worden:

 • OTYS instellingen
 • Criteria/statussen/types
 • Invoervelden aanpassen
 • Beheer en gebruik vragensets
 • Templates en sjablonen
 • Workflows
 • Exports naar Excel
 • Rechtenbeheer
 • Supportprocedure

Wat leer je?

 • Bepaal zelf met welke criteria je kandidaten aan vacatures matcht
 • Maak nieuwe koppelstatussen als jullie processen veranderen
 • Voeg statussen toe voor kandidaten en vacatures
 • Sla gestructureerd informatie op over relaties op met CRM criteria en tekstvelden
 • Geef vacaturebeschrijvingen de kopjes in de stijl van jouw vacatures
 • Bepaal de vragen die sollicitanten zien op de website
 • Maak sjablonen van e-mails die je vaak stuurt
 • Exporteer overzichtelijke gegevens naar Excel
 • Schakel support in – mocht je dat nog nodig hebben.

Kosten
€ 100,- (excl. BTW) p.p.

Aanmeldformulier

Graag elke deelnemer apart aanmelden.
Ja

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.