Let's get in touch

Let's get in touch

Online training
27-01-2022
13:00 - 17:00

Training CMS / website

Training CMS / website

Ben je een (nieuwe) Key User van OTYS? En hebben jullie een OTYS website? Dan is deze CMS training voor jou! De training duurt één dagdeel en is ook geschikt om reeds opgedane kennis op te frissen.

CMS/Website
Er zijn veel mogelijkheden om jouw OTYS website goed af te stemmen op jullie unieke bedrijfsproces. Tijdens de CMS/Website Training leer je de algemene opbouw van een website kennen. Na uitleg begrijp je hoe het CMS (Content Management Systeem, de ‘achterkant’ van de website) is opgebouwd en hoe je navigeert. Je kent de belangrijkste functionaliteiten van het CMS en kan zelf de content vullen en aanpassen. Daarnaast weet je bijvoorbeeld wat modules, hooks en teasers zijn, de toepassingen hiervan en hoe deze geactiveerd kunnen worden.

Wat nog meer?
In deze training leer je hoe je nieuwsbrieven kan versturen en publiceren op de website. Ook worden er tips gegeven over o.a. vindbaarheid in zoekmachines.

Modules die behandeld worden:

 • CMS
 • Nieuwsbrieven
 • Mediabibliotheek

Wat leer je?

 • Hoe is jouw website opgebouwd?
 • Hoe kan ik mijn website efficiënt opmaken?
 • Welke instellingen kan ik gebruiken om mijn website te optimaliseren?
 • Hoe maak ik nieuwe teksten aan op mijn website?
 • Toevoegen van afbeeldingen en video’s
 • Hoe pas ik mijn menustructuur aan?
 • Hoe voeg ik nieuws toe aan mijn website?
 • Hoe verstuur ik nieuwsbrieven

Vereisten:
Je hebt een volledige OTYS website. Houd er rekening mee dat we uitgaan van een basiskennis van OTYS. Voor deze training hoef je geen Key User te zijn maar voor aanvang van deze training kent de trainer – mocht dit nodig zijn – wel de benodigde Key User-rechten aan u toe.

Kosten
€ 100, - (excl. BTW) p.p.

Aanmeldformulier

Graag elke deelnemer apart aanmelden.
Ja

Martens & Brijs

"De markt van werving en selectie staat niet stil. En gelukkig OTYS ook niet. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en een continu streven naar vernieuwing maakt dat OTYS reeds heel wat jaren onze vaste partner is."

Ruth Brijs

Amon

"Wat we vanuit Amon vooral appreciëren aan OTYS is hun klantgerichtheid, snelle response en lokale aanwezigheid. Zit je met een vraag, dan helpen ze meteen. Ze denken hierbij actief mee om voor jouw organisatie het maximale uit het OTYS platform te halen. Ook de toenemende integratiemogelijkheden bieden heel wat opties om de digitale journey als recruiter optimaal te gaan inrichten."

Klaas Bernaert

Partena

"De upgrade naar OTYS GO! was voor ons een trigger om het recruiteringsproces in de 3 business units op elkaar af te stemmen en de nieuwe features optimaal te integreren in onze werking. De gebruikers zijn tevreden: het proces is duidelijker, gebruiksvriendelijker en het werkt makkelijker."

Tina Verstuyft

Plopsaland

"Wij dragen OTYS hoog in de vaandel gezien de snelle en goeie oplossingen die ze geven van uit het backupsysteem. OTYS maakt het mogelijk om gecentraliseerd te recruteren over de verschillende vestigingen wereldwijd."

Jessica Vervaque

Arcadius

"De kracht van OTYS ligt voor ons in de integratie van de verschillende modules waardoor ons proces eenvoudiger, sneller en transparanter verloopt. Als klein kantoor krijgen we bovendien via OTYS toegang tot allerlei interessante tools waarmee ze een partnership hebben afgesloten. En recent heeft OTYS voor ons een schitterende nieuwe website ontwikkeld waar we heel blij mee zijn!"

Kristel Vandevenne

Coehorst Recruitment Solutions

"Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een provider die mij de nodige professionele ondersteuning kon bieden, in alle flexibiliteit, zodat mijn concept sterk in de verf gezet kon worden. OTYS biedt mij een flexibel, geïntegreerd platform, waarin ik snel wijzigingen kan doorvoeren zonder afbreuk te moeten doen aan de kwaliteit van mijn dienstverlening en het concept in zijn gehele. Zo zijn we in staat snel in te spelen op de actualiteit en van groeiende toegevoegde waarde te zijn voor ons cliënteel."

Koen Coehorst
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.