OTYS verkozen tot de top van HR software!

Door: Martijn van Ingen 22-1-2018

Categorieën
:
Nieuws,

In mei van dit jaar konden we al met trots vermelden dat we wereldwijd gezien tot de beste ATS-systemen behoren. Net voor het einde van 2017 kunnen we weer een mooie opsteker delen: OTYS heeft wederom een toppositie bereikt in de categorie HR Software!

Het magazine Management Team beoordeelt elk jaar de kwaliteit van zakelijke dienstverleners in 58 verschillende vakgebieden. In de categorie 'Beste bedrijven: HR Software' scoort OTYS een plek in de top 10. Leuke bijkomstigheid: als puur ATS-systeem laten we hiermee andere ATS-ers zoals Tangram, Carerix, RecruiterXL en Connexys ver achter ons. De lijst is opgesteld aan de hand van gebruikerservaringen van meer dan 2.500 zakelijke beslissers waarbij rekening is gehouden met de aandachtspunten 'Klantgerichtheid', 'Productleiderschap' en 'Excellente uitvoering (kwaliteit van de uitvoering)'.

In onderstaand overzicht is (een deel van) de top terug te zien.

blog_image:article_otysbe_15166195785a65c73ad4e7f.png:end_blog_image

De beoordelingsscores zijn opgenomen in het volgende overzicht.

blog_image:article_otysbe_15166196105a65c75aa98e3.jpg:end_blog_image

We zijn natuurlijk ontzettend trots op deze uitslag en we willen daarom ook iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan dit succes. Uiteraard is onze doelstelling om volgend jaar met onze software nóg beter te scoren! Wilt u deel uitmaken van ons succes? Neem dan contact op met ons en wij laten u zien waarom OTYS dé ATS-oplossing is die u zou moeten gebruiken!

Laat zien hoe OTYS mij kan helpen