Webinar OTYS Go!: Nieuwsbrieven en Verzendlijsten

Door: Martijn van Ingen 18-1-2018

Categorieën
:
Nieuws,

Het volgende OTYS Go! webinar gaat over Nieuwsbrieven en Verzendlijsten. Woensdag 31 januari van 16:00 tot en met 17:00 laten we u de werking zien van deze twee modules.

Nieuwsbrieven

Met de Nieuwsbrievenmodule van OTYS is het mogelijk om nieuwsbrieven te maken, publiceren en te verzenden. De nieuwsbrieven worden weergegeven in een sjabloon (‘look & feel’) dat wij voor u hebben samengesteld. Deze nieuwsbrieven zijn vervolgens te versturen naar een of meerdere groepen ontvangers (‘verzendlijst’) en/of te publiceren op je website. Indien u nieuwsbrieven verstuurt naar een verzendlijst, dan worden deze altijd als individuele e-mails verzonden. Dit voorkomt dat u nieuwsbrief als ‘spam’ geclassificeerd wordt en het stelt u in staat om de nieuwsbrief te beginnen met een persoonlijke aanhef voor de ontvanger.

Verzendlijsten

Als u een nieuwsbrief of een e-mail naar een groep mensen wilt versturen, dan gebruikt u hiervoor een verzendlijst. Een verzendlijst is een lijst met ontvangers die u met één e-mail in batch kunt bereiken. Nieuwsbrieven en e-mails verzonden naar een verzendlijst, worden verzonden als individuele e-mails: als u dus een e-mail verstuurt naar een verzendlijst van 100 ontvangers, dan worden er 100 e-mails verzonden. Dit heeft verschillende voordelen:

Klik hier om u in te schrijven