Recruitment software van OTYS

Software voor Detacheren en Uitzenden

OTYS software maakt het proces van aanvraag tot plaatsing snel en efficiënt. Bovendien zijn de detacherings- en uitzendprocessen schaalbaar, waardoor uw processen altijd mee kunnen groeien met uw bedrijfsgroei. Doordat OTYS continu in dialoog is met haar detachering- en uitzendbureau klanten, zijn onze ontwikkelingen gebaseerd op actuele vragen, eisen en wensen van de markt.

Efficiënter werken met Flex Manager

Met OTYS is de administratie wel erg gemakkelijk! Door de unieke Flex Manager koppelt u relatie, kandidaat en vacature aan elkaar, waarmee u tijd en dubbele invoer bespaart. Wanneer u een plaatsing heeft gerealiseerd legt u eenvoudig de arbeidsvoorwaarden en financiële afspraken vast. U wordt geattendeerd op aflopende plaatsingen en heeft optimaal inzicht in uw kandidaten- en medewerkersbestand.

Realtime en Up-to-date database

Er is een enorme groei in flexibel werk. Dit schept niet alleen kansen, maar brengt ook extra uitdagingen. De kunst is namelijk om met de continue veranderingen te zorgen dat uw database up-to-date blijft, zonder dat het een dagtaak wordt. De OTYS Beschikbaarheidsmodule vraagt automatisch aan uw kandidaat of hij of zij beschikbaar is. Ook kunt u de planningsmodule gebruiken om uw flexibele schil optimaal in te zetten. Zo bent u op elk moment en overal verzekerd van actuele informatie over de beschikbare kandidaten en haalt u het meeste uit uw flexibele schil.

Compleet systeem met Online Urenregistratie en Facturatie

Wanneer u OTYS gebruikt voor detacheren en uitzenden, heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Online urenregistratie en Facturatie module. Uw kandidaten kunnen via een online portaal op uw OTYS website hun uren doorgeven. Vervolgens kunt u facturen opmaken in uw eigen huisstijl.

Koppelingen met andere uitzend- en detacheringspakketten

Maakt u al gebruik van een ander backoffice systeem? Geen probleem, want OTYS is optimaal te koppelen aan verschillende softwaresystemen, zoals AFAS, UNIT4, UBPlus, Nocore, Akyla, Twinfield en vele anderen. Staat uw aanbieder er nog niet bij? We realiseren ook koppelingen op maat. Van simpele .csv koppelingen tot geavanceerde two-way connections.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

OTYS gaat graag samenwerking met u aan.

Wij zullen zorgen voor een optimaal werkproces en betere vindbaarheid van uw vacatures, zodat u betere kandidaten kan voorstellen!

 

Neem contact op

Regiojobs kiest voor OTYS Recruiting Technology
Regiojobs.be
Vacaturebank

De vernieuwde site van Regiojobs.be. De eerste website in België waar men 'Polygoon' kan zoeken.  

Bekijk Regiojobs.be
Syncreon aan de slag met OTYS Recruitment Software
Staffing

Uitzend en rekrutering

Mooie one-page-website met fris design. 


Bekijk staffing.works

iSense gebruikt OTYS software voor detachering
Partena Ziekenfonds

Zorg-dienstverlener

Een mooie, strakke én frisse website. Met gedifferentieerd jobaanbod.

Bekijk Partena jobsite

Lampiris

Werken bij website - Energiesector

Corporate 'green'  design met respect voor de Lampiris corporate huisstijl.

Bekijk Lampiris jobs

Copyright 2019 © OTYS Belgium   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Plan Demo   |  Privacy Statement
Keep in touch