Recruitment software van OTYS

Corporate Recruitment Software

De Corporate Recruitment software van OTYS is speciaal afgestemd op de behoefte van lijnmanagers en HRM-afdelingen. OTYS heeft jarenlange ervaring en kennis wat betreft het helpen van onze klanten in hun wervingsproces.

Best Practices in uw branche

OTYS heeft vele klanten in Corporate HR vanuit uiteenlopende branches, zoalsr retail, zorg, olie & gas, ICT, non-profit, logistiek, vervoer en overheid. De OTYS software en websites zijn geheel aan uw eigen wensen en die van uw bedrijf aan te passen. Zo zorgen wij ervoor dat uw site perfect past bij de wervingsstrategie die u voor ogen heeft.

Meetbaarheid biedt kansen

Wat zijn voor u de meest voorkomende struikelblokken bij het werven? En hoe maakt u dat duidelijk aan uw directie? OTYS maakt alle recruitmentsactiviteiten meetbaar, dus ziet u in één oogopslag wat het échte probleem is. Blijven de voorgestelde kandidaten liggen bij de lijnmanager? Zijn de kosten van de recruitment advertenties meer waard dan ze opleveren? Gebruikt u wel de juiste kanalen? Met OTYS krijgt u inzicht in uw recruitment analytics om bij te sturen en ook om alles terug te koppelen aan de leidinggevenden. U krijgt hiermee de handvatten om naar een steeds succesvollere rapportage toe te werken.

Lastig vervulbare vacatures wél invullen...

Met de arbeidscommunicatietools van OTYS bereikt u met gemak die éne kandidaat die u anders maar niet te pakken krijgt. Zet actiepagina’s op met SEO-geoptimaliseerde specifieke vacatures. Benut de Actonomy technologie om gericht in uw eigen database te zoeken. Maak ook gebruik van de OTYS LinkedIn Manager om specifieke zoekwoorden te vinden in LinkedIn en uw eigen shortlist samen te stellen.

...Of juist de drempel verhogen voor sollicitanten

Het beoordelen en afwijzen van sollicitanten is tijdrovend, zeker als u honderden sollicitanten per dag krijgt. OTYS helpt u hierbij. Zo houdt u binding met uw kandidaat met de automatische, maar toch gepersonaliseerde mails; óók bij een afwijzing. En met de zogenaamde 'killer questions'; wanneer de kandidaat onjuiste antwoorden geeft wordt het sollicitatieproces met deze kandidaat gestaakt. Aan u de keuze of u uw database wilt vullen voor een talentpool of enkel kandidaten wilt opnemen met de juiste criteria.
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

OTYS gaat graag samenwerking met u aan.

Wij zullen zorgen voor een optimaal werkproces en betere vindbaarheid van uw vacatures, zodat u betere kandidaten kan voorstellen!

 

Neem contact op

Regiojobs kiest voor OTYS Recruiting Technology
Regiojobs.be
Vacaturebank

De vernieuwde site van Regiojobs.be. De eerste website in België waar men 'Polygoon' kan zoeken.  

Bekijk Regiojobs.be
Syncreon aan de slag met OTYS Recruitment Software
Staffing

Uitzend en rekrutering

Mooie one-page-website met fris design. 


Bekijk staffing.works

iSense gebruikt OTYS software voor detachering
Partena Ziekenfonds

Zorg-dienstverlener

Een mooie, strakke én frisse website. Met gedifferentieerd jobaanbod.

Bekijk Partena jobsite

Lampiris

Werken bij website - Energiesector

Corporate 'green'  design met respect voor de Lampiris corporate huisstijl.

Bekijk Lampiris jobs

Copyright 2019 © OTYS Belgium   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Plan Demo   |  Privacy Statement
Keep in touch