Recruitment software van OTYS

CRM en Salestools

OTYS helpt u het sales proces te optimaliseren. Leads kunt u overzichtelijk administreren, bijhouden en analyseren. Met het geavanceerde CRM systeem kunt u alle activiteiten en relaties bijhouden. Bovendien heeft u realtime en overal toegang tot uw salesrapportages, waardoor u tijdig kan ingrijpen of bijsturen.

Activiteitenmonitor

Met de activiteitenmodule heeft u de tool in handen om uw marketingacties te monitoren. Houd bij wat de laatste status is en welke sales- en marketingactie lopend is bij welke prospect. De activiteitenmodule geeft inzicht in welke activiteiten conversie opleveren en zorgen voor daadwerkelijke leads.

Overzichtelijke weergave van activiteiten en resultaten

Overal en altijd beschikbaar
De module is webbased en dus altijd beschikbaar. Ook kunt u onze app voor iPhone of Android downloaden, zodat u altijd en overal kan werken.

Sales en leads monitor

OTYS biedt een volledig pakket voor sales en marketing. Het pakket geeft u de mogelijkheid om leads bij te houden, productgegevens in te voeren, standaard offertes te genereren, sales en leads te analyseren en forecasts te doen.

Volledig sales en marketing pakket
OTYS biedt een zeer uitgebreid facet aan modules die uw sales traject vereenvoudigen en versnellen.

Kwaliteitsverbetering
Door het digitaliseren en automatiseren van het offertetraject bespaart u niet alleen tijd, maar vermindert u ook de kans op fouten.

Overzichtelijk CRM

Uw adressenbestand en correspondentiedossier zijn altijd up to date en toegankelijk via de complete CRM-oplossing van OTYS. Relaties kunnen worden ingedeeld via een ongelimiteerd aantal categorieën.

Ongelimiteerd
Deel uw relaties in categorieën in zonder limiet.

Overzichtelijk
Het overzichtelijke interface ontwerp van OTYS draagt bij aan een optimale workflow.

Online portals

OTYS kan één of meerdere portals op uw website integreren. Met de portals kunt u instellen welke informatie bepaalde groepen te zien krijgen. Elke ingelogde gebruiker krijgt op deze manier uitsluitend relevante informatie te zien.

Alleen relevante informatie tonen
Door gebruik te maken van portals bepaalt ú welke informatie bepaalde bezoekers te zien krijgen.

Rechten voor verschillende gebruikersgroepen
Met de portals kunt u specifieke rechten toekennen aan elke gebruikersgroep. Zo kunt u bijvoorbeeld opdrachtgevers rechten geven om vacatures toe te voegen, klanten toegang geven tot het lezen en accorderen van online offertes en kandidaten alleen rechten geven om vacatures te bekijken.
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

OTYS gaat graag samenwerking met u aan.

Wij zullen zorgen voor een optimaal werkproces en betere vindbaarheid van uw vacatures, zodat u betere kandidaten kan voorstellen!

 

Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Belgium   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Plan Demo   |  Privacy Statement
Keep in touch