Recruitment software van OTYS

Corporate Recruitment Software

De Corporate Recruitment software van OTYS is speciaal afgestemd op de behoefte van lijnmanagers en HRM-afdelingen. OTYS heeft jarenlange ervaring en kennis wat betreft het helpen van onze klanten in hun wervingsproces.

Best Practices in uw branche

OTYS heeft vele klanten in Corporate HR vanuit uiteenlopende branches, zoalsr retail, zorg, olie & gas, ICT, non-profit, logistiek, vervoer en overheid. De OTYS software en websites zijn geheel aan uw eigen wensen en die van uw bedrijf aan te passen. Zo zorgen wij ervoor dat uw site perfect past bij de wervingsstrategie die u voor ogen heeft.

Meetbaarheid biedt kansen

Wat zijn voor u de meest voorkomende struikelblokken bij het werven? En hoe maakt u dat duidelijk aan uw directie? OTYS maakt alle recruitmentsactiviteiten meetbaar, dus ziet u in één oogopslag wat het échte probleem is. Blijven de voorgestelde kandidaten liggen bij de lijnmanager? Zijn de kosten van de recruitment advertenties meer waard dan ze opleveren? Gebruikt u wel de juiste kanalen? Met OTYS krijgt u inzicht in uw recruitment analytics om bij te sturen en ook om alles terug te koppelen aan de leidinggevenden. U krijgt hiermee de handvatten om naar een steeds succesvollere rapportage toe te werken.

Lastig vervulbare vacatures wél invullen...

Met de arbeidscommunicatietools van OTYS bereikt u met gemak die éne kandidaat die u anders maar niet te pakken krijgt. Zet actiepagina’s op met SEO-geoptimaliseerde specifieke vacatures. Benut de Actonomy technologie om gericht in uw eigen database te zoeken. Maak ook gebruik van de OTYS LinkedIn Manager om specifieke zoekwoorden te vinden in LinkedIn en uw eigen shortlist samen te stellen.

...Of juist de drempel verhogen voor sollicitanten

Het beoordelen en afwijzen van sollicitanten is tijdrovend, zeker als u honderden sollicitanten per dag krijgt. OTYS helpt u hierbij. Zo houdt u binding met uw kandidaat met de automatische, maar toch gepersonaliseerde mails; óók bij een afwijzing. En met de zogenaamde 'killer questions'; wanneer de kandidaat onjuiste antwoorden geeft wordt het sollicitatieproces met deze kandidaat gestaakt. Aan u de keuze of u uw database wilt vullen voor een talentpool of enkel kandidaten wilt opnemen met de juiste criteria.
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

OTYS gaat graag samenwerking met u aan.

Wij zullen zorgen voor een optimaal werkproces en betere vindbaarheid van uw vacatures, zodat u betere kandidaten kan voorstellen!

 

Neem contact op

AS Watson Benelux

 

A.S. Watson maakt zowel voor haar (internationale) filialen als voor de groep gebruik van OTYS. Met de recente rebranding van haar werkenbij site worden de vacatures van het hoofdkantoor op innovatieve wijze onder de aandacht gebracht

 

Bekijk AS Watson

Valid

 

 

Valid zet haar carrière site optimaal in om kennis te maken met de doelgroep en de bezoeker het unieke van de organisatie Valid aan te tonen.

 

Bekijk Valid

Copyright 2018 © OTYS Belgium   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Plan Demo   |  Privacy Statement
Keep in touch