Let's get in touch

Let's get in touch

Let's seize
opportunities.

Together

ICT Career - De best presterende website in de IT branche

Karst Dollenkamp, directeur van ICT Career, is al 17 jaar zelfstandig ondernemer. ICT Career is specialist op het gebied van werving en selectie van IT personeel, én heeft daarnaast ook nog eens de best vindbare website van de IT recruitmentbureaus. ICT Career wordt op de belangrijkste keywords in de ICT branche gevonden en komt daardoor als eerste naar boven in de organische zoekresultaten van Google! Om dit succes te vieren kijken we terug op hoe Karst dit heeft bereikt en wat voor een rol OTYS hierbij speelt.

Lees meer

IT-Profile: "Meer traffic en meer sollicitanten."

Sinds het live gaan van de OTYS-site in november 2007 zijn de bezoekersaantal vervijfvoudigd. Inmiddels staat de teller op zo´n 2500 bezoekers per maand en dat is nog altijd stijgende. “We bereiken onze kandidaten beter, maar nieuwe klanten bellen ons ook vaak, met het verzoek ze te helpen. Het aantal sollicitanten neemt in dezelfde verhouding toe als het aantal websitebezoekers. Voor ons geldt dus; hoe meer traffic, hoe meer sollicitanten. Dus het werkt en dat maakt het gaaf.”

Lees verder

Het lerarentekort bestrijden met OTYS

De Haagse Scholen heeft 52 scholen, daarvan zijn er 44 reguliere basisscholen, 5 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en 3 scholen voor speciaal basisonderwijs. De scholen zijn verspreid over heel Den Haag én allemaal uniek. De missie van de Haagse Scholen is “Wij bereiden onze leerlingen voor op de wereld van morgen”. Een prachtige missie, maar om deze te kunnen volbrengen zijn voldoende leerkrachten en onderwijs ondersteunend personeel nodig. En laat daar nou net een tekort aan zijn. Liesbeth de Groot is recruiter bij de Haagse Scholen en maakt onder andere gebruik van OTYS om het lerarentekort te bestrijden.

Lees verder

Independent Recruiters:

Olfertjan Niemijer: "Doordat OTYS ontwikkeld is op basis van expertise in werving & selectie is het zeer veelzijdig en tegelijkertijd erg makkelijk te gebruiken. Daarbij hebben ze een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en een zeer uitgebreid netwerk. Daardoor zijn ze wat mij betreft de beste tool op de markt. OTYS Go! vormt inmiddels de kern van al onze recruitment processen. Ons werkproces is volledig in OTYS geïntegreerd en misschien zelfs wel op OTYS gebaseerd.”

Lees verder

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

OTYS Belgium BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.