Let's get in touch

Let's get in touch

Blog, Blogs, Nieuwe websites

Wat maakt een goede werkenbij-website?

  • 7-3-2023 10:55
Geschreven door
Faye Buter

In de huidige gespannen arbeidsmarkt, volstaat het simpel doorplaatsen van een vacature naar Facebook nog zelden. Het aantrekken van nieuw personeel valt en staat met een succesvolle employer branding strategie. Misschien wel het meest zichtbare onderdeel hiervan? Je werkenbij-website.

Is jouw corporate wervingssite wel aantrekkelijk (en duidelijk) genoeg om een kandidaat te overtuigen bij jullie te solliciteren? Straalt deze voldoende de identiteit van jouw organisatie uit? Of is dit enkel een opsommingsplaats voor jouw openstaande vacatures? Een goede werkenbij-website draagt bij aan versterken van jouw werkgeversmerk. Daarom heb ik voor je uitgezocht wat nou precies een goede werkenbij-website maakt.

 

Teksten die daadwerkelijk iets zeggen

Alhoewel de hedendaagse kandidaat visueler is ingesteld dan vroeger, ontkom je (uiteraard) niet aan teksten op je website. Hoe moet je anders je boodschap overbrengen? Maar, teksten mogen meer zijn dan een saaie opsomming van soft en hard skills die je zoekt in een werknemer. Goede teksten dragen positief bij aan het uitstralen van je bedrijfscultuur en het uitdragen van de kernwaarden waar jullie voor staan.